Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçenin aynası konumunda bulunan Hükümet caddesinde yapacakları peyzaj çalışmalarının ardından bu bölgenin daha prejtijli hale geleceğini ifade etti.

Başkan Yaralı, hükümet caddesi esnafları ile bir kahvehanede düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Yaralı, kahvaltıda esnafların talep ve isteklerini dinledi, hükümet caddesinde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Bu kapsamda burada yapılacak çalışmalarla ilgili esnafların da görüşünü almak istediklerini dile getiren Yaralı, “Saruhanlı’yı el birliğiyle güzelleştireceğiz” dedi.

Hükümet caddesinin Saruhanlı’nın en hareketli caddesi olduğunu, bu bakımdan bu bölgeye daha çok önem verdiklerini anlatan Yaralı şöyle konuştu:

“Bu bölgedeki celpleri ve oturma yerlerini kaldıracağız. Kaldırımlar yenilenecek. Bazı noktalara çeşmeler yapacağız. Aydınlatma sistemi tamamen değişecek. Yeşil alan düzenlemelerimiz olacak. Bu alandaki tüm çalışmalarımızı kısa süre içinde tamamlamayı planlıyoruz. Hükümet caddesi daha da prejtijli hale gelecek.”

Konuşmasında Büyükşehir yasasından da bahseden Başkan Yaralı, yasanın yürürlüğe girmesiyle ilçeye daha çok yatırım geleceğini, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda ciddi bir hareketlilik kazanacağını anlattı.

Yaralı, esnaflara ilçede hizmete girmesi planlanan doğalgaz, yapımı tamamlanan kanalizasyon çalışmaları ve bazı sokaklarda devam eden kilit parke taşı çalışmaları ve diğer yatırımlarla ilgili de bilgiler verdi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 28.08.2013 13:46:20 574 0
Tarih: 28.08.2013 13:46 Güncelleme: 28.08.2013 13:46
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri