Anahtar Kelimeler: Akhisar Hilaliye Caddesi' Yakıştı

AKHİSAR - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın en işlek caddelerinden biri olan Hilaliye Caddesi’nde gerçekleştirdiği prestij cadde projesi çalışmalarını tamamladı. Aydınlatma elemanlarının montajı ile geceleri ışıl ışıl olan Hilaliye Caddesi, yenilenen haliyle Akhisar’a çok yakıştı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, vatandaşların yaşamaktan mutluluk duyacağı yaşam alanları oluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar ilçesinde prestij cadde projesi kapsamında yenilediği Hilaliye Caddesi’ndeki çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, Yapım, Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürü Serdinç Bulut ile birlikte Hilaliye Caddesinin son halini yerinde inceledi.

Akhisar’ın merkezinde oldukça yoğun olarak kullanılan Hilaliye Caddesi’nde yapılan düzenlemelerin bölgedeki vatandaşların büyük beğenisini kazandığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Prestij cadde projemiz, bölgedeki vatandaşlarımızın oldukça beğenisini kazandı. Yaptığımız çalışma için buradaki vatandaşlarımız gerek telefonla gerekse sosyal medya hesapları üzerinden teşekkürlerini iletiyorlar. Aydınlatma montajlarının tamamlanmasıyla birlikte geceleri bölgedeki hareketliliğin arttığı ifade edildi. Vatandaşlarımızın mutluluğu için yaptığımız bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Hilaliye Caddesindeki prestij cadde projesi kapsamında ilk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarını tamamladı, ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırım bordür düzenlemeleri, sıcak asfalt atımı ve aydınlatma elemanlarının montajı gerçekleştirildi.



Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

Saruhanlı Halk Eğitimi Merkezi’nden Öğretmen ve Kursiyerlere Akhisar Gezisi

Saruhanlı’da Polis Haftası Ziyareti: Emniyet Teşkilatından Kaymakam Murat Acar’a Anlamlı Buluşma

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde Anlamlı Teşekkür: Hasta Memnuniyetine Gönül Veren Sema Hanım Ödüllendirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden Ulusal Kanser Haftası’nda Farkındalık Etkinliği

Evlerine 20 kilometre kala kazada can veren 7 kişinin kimliği belli oldu

Şüpheli ölüm! 53 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Tiyenli Mahallesi’nde Altyapı Çalışmaları Başlıyor

Salihli’de fuhuş operasyonu: Yabancı uyruklu 2 kadın yakalandı

Saruhanlı’da Velilere Yönelik “Çocuğumu Anlıyorum” Semineri Düzenlendi

Manisa'da Gediz Nehri'nin taşması sonucu bağlar su altında kaldı

Yılmaz Mahallesi’nde Kavşak Düzenlemesi... GÜNDÜZÜ AYRI, GECESİ AYRI GÜZEL OLDU

Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıl dönümünde anlamlı ziyaret

Saruhanlı’da Bir Günde 470 Kg Atık Pil Toplandı

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba ve Seyitoba Mahallelerine Güvenlik Kamerası Sistemi Kurdu

SARUHANLI’DA HATAY - TRABZON KÜLTÜR BULUŞMASI BAŞLIYOR

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MAZOT 100 LİRAYA DAYANDI, İKTİDAR AKARYAKITTA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIYOR, SAVAŞIN BEDELİNİ VATANDAŞIMIZ ÖDÜYOR”

Harcırahmanlıspor 4 Köşe: Lider Kayıpsız İlerliyor

Başbuğ Alparslan Türkeş, Vefatının 29. Yılında Saruhanlı’da Anıldı

Yaşlı adam hayatına son verdi

Saruhanlı Köy Yollarında Domuz Tehlikesi: Sürüyle Karşılaşan Sürücü Kazayı Ucuz Atlattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 3.05.2022 21:52:00 0
Tarih: 03.05.2022 21:52 Güncelleme: 03.05.2022 21:52
Haberi Sesli Oku