Hayırsever işadamı okul futbol takımını sevindirdi
Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasına katılan ancak forması olamayan Şeyhdavutlar İlkokulu Futbol takımının formaları hayırsever işadamı Ali Sarı tarafından yaptırılarak öğrencilere dağıtıldı. Formalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler sevinçlerini Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ile paylaştı.
Sarıgöl'de ilkokullar arası düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvasına katılan ancak formaları olmayan Şeyhdavutlar İlkokulu Futbol takımının forma ve şortları, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak'ın devreye girmesi ile hayırsever işadamı Ali Sarı tarafından yaptırılarak öğrencilere dağıtıldı. Siyah-beyaz formalarını giyerek Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak’ın makamına çıkan öğrenciler teşekkür ederek, mutluluklarını paylaştı.
Ziyarette bir açıklama yapan Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilkokullar arası futbol turnuvası düzenledik. İlçemizin en uzak kırsal mahallesi olan Şeyhdavutlar İlkokulumuzun futbol takımının formasız olması çocuklarımız üzerinde olumsuz bir etki oluşturmuştu. İlçemiz hayırsever iş insanı Ali Sarı’dan forma ve şort desteği rica ettik. O da sağ olsun bizleri kırmadı ve okulumuzun formaları kısa sürede geldi. Öğrencilerimiz maçlarına formaları ile çıkmaya başladı. Çok mutlu oldular. Ziyaretime gelerek teşekkür ettiler. Ben de çocuklarımıza bu sevinci yaşatan iş insanı Ali Sarı'ya teşekkür ederim." dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 15.04.2025 12:00:00 227 0

Tarih: 15.04.2025 12:00
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00