Hastalığının yeniden başladığını duyurmuştu! Ünlü şarkıcı Şimal sevenlerinden dua istedi

Beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan ünlü şarkıcı Şimal, yeniden hastalığa yakalandığını açıklamıştı. Ünlü isim sosyal medya hesabından MR sonucunu paylaşıp hayranlarından dua istedi.

Ünlü şarkıcı Şimal, yıllar önce meme kanserine yakalanmış, kemoterapi ve radyoterapi tedavisi sonucunda sağlığına kavuşmuştu. Ünlü şarkıcı Şimal, gittiği rutin kontrollünde beyninde tümör olduğunu öğrenmişti.

8 SAAT SÜREN BİR AMELİYATA GİRMİŞTİ

Şimal, sekiz saat süren ciddi bir ameliyat geçirmişti. Kanserle mücadelesi devam eden ünlü şarkıcı, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden son durumunu anlattı.

MR SONUCUNU PAYLAŞTI

MR sonucunu paylaşan ünlü isim sevenlerinden dua istemeyi de ihmal etmedi. Şimal, paylaşımında; 'Birkaç gün önce MR sonuçlarım çıktı ama çıkana kadar ailece çok stresli günler geçirdik. Sonuç, stabil dedi radyoloji hocamız. Beyin zarında olanı dondurabilmişiz çok şükür. İnşallah gerileme de olacak yok olup gidecek. Dua, dua, dua... Başka bir isteğim yok. Gücümsünüz'' ifadelerini kullandı.

Tedavi süreci devam eden Şimal, ışın tedavisi sonrası çektiği fotoğrafı da takipçileriyle paylaşmıştı.

Şimal, "Evet, ışın tedavisinden sonra yüzümün son hali... Dışarı çıkarken öyle fondöten uyguluyorum ki o bile yetmiyor inanır mısınız? Paris filtresiyle bu kadar kapandı. Allah büyük ya buna da şükür" demişti.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 13.12.2024 11:18:00 1260 0
Tarih: 13.12.2024 11:18 Güncelleme: 13.12.2024 16:21
Haberi Sesli Oku