SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Saruhanlı'da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 


Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Saruhanlı'da coşkulu bir şekilde karşılandı. Eryılmaz, Saruhanlı'da esnaf, çiftçi, işçi, emekli, öğrenci, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Eryılmaz'a genç yaşlı herkes sevgi gösterisinde bulundu. Saruhanlı'yı karış karış gezen Eryılmaz, karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet edip Milliyetçi Hareket Partisi'nin açıkladığı ekonomik politikaları anlattı. Gençlerle de buluşan Eryılmaz, Değerli genç arkadaşlarım, ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan asıl sizlersiniz. AKP zihniyetinin 12 yılda ortaya koyduğu yasakçı zihniyete gelin hep beraber bir son verelim. Bizim çatımız altında her kesimden insana yer vardır. Sandıklara oy kullanmaya gidince geleceğinizi düşünün ve ona göre oy kullanın” dedi.


"DAHA ÇOK HİZMET EDEBİLMEK İÇİN ANKARA YOLUNU SEÇTİK"


Yola çıkış amacının hizmet olduğunu ifade eden Eryılmaz, Bizler her zaman hizmet odaklı çalıştık. Hizmet ağımızı büyütmek ve vatandaşlarımıza daha çok hizmet edebilmek için Ankara yolunu seçtik. Hepiniz sağolun. Saruhanlı'da görüyorum ki Milliyetçi Hareket'e olan inanç tamdır. Yalnız benim sizden bir isteğim olacak. Herkes istediği partiye oy vermek de özgürdür. Ama sizden oy istemeye gelen özellikle AKP zihniyetine bir sorun, 12 yılda Türkiye'ye Manisa'ya ne yaptınız. Emin olun cevap veremeyeceklerdir. Çünkü Manisa'da hangi işe el attılarsa o iş ellerinde kaldı. Eminim ki bunlara sandıkta en iyi cevabı sizler vereceksiniz. Belki de ilk defa kapınızı çalacaklardır. Sakın onların süslü sözlerine inanmayın değerli hemşerilerim. Bizim iktidarımızda çiftçinin de esnafın da işçinin de öğretmenin de yüzü gülecektir” dedi.



Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yeni eğitim yılı başladı

Manisa'da ahşap palet fabrikasında yangın

Demirci’de ilk kez pepino yetiştirildi

Saruhanlı Belediyesinden Şatırlar Mahallesi’nde Gölet Temizliği

Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 17.05.2015 16:12:36 842 0

Tarih: 17.05.2015 16:12 Güncelleme: 17.05.2015 16:12
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 11:39:00