MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yardımseverler Derneği Manisa Şubesi´ne gelirleri aktarılacak "Hangisi Karısı" isimli oyuna ev sahipliği yaptı. Oyuna yoğun ilgi gösteren Manisalılar, bol bol kahkaha attı. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin aylık sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsamında "Hangisi Karısı" isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Kültür Merkezi Lale Salonu´nda sahnelenen ve gelirinin Türkiye Yardımseverler Derneği Manisa Şubesi´ne bağışlandığı oyuna Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, büyükşehir belediyesi daire başkanları ve çok sayıda Manisalı katıldı. Can Törtop´un yönettiği 2 perdelik komedi oyunu, Manisalılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Oyunun sonunda oyunculara çiçek takdiminde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ?Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selamlarını iletiyorum. Oyunumuzun geliri yıllardır olduğu gibi derneklerimize aktarılıyor. Bugün de Türkiye Yardımseverler Derneği Manisa Şubesi´ne aktarıldı. Öğrencilerimiz için burs imkanı olmasından dolayı da ayrıca bir önemi var. Bizlere böylesi güzel oyunu sahneledikleri için değerli oyuncularımıza da teşekkür ediyorum? dedi.
Etkinlik için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür eden Şube Başkanı Beyhan Yörür, oyunun gelirlerinin öğrencilere burs olarak dağıtılacağını sözlerine ekledi.



Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 11.03.2017 14:29:30 994 0
Tarih: 11.03.2017 14:29 Güncelleme: 11.03.2017 14:29
Haberi Sesli Oku