MANİSA -  Şehzadeler ilçesinde 19 Şubat 2012 tarihinde evlerinde boğazları kesilerek öldürülen Sibel ve Sabri Akkoç çiftinin katil zanlısı olduğu iddia edilen bir kişi daha tutuklandı. Geçen yıl da olayla ilgili bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 
İlçeye bağlı Hamzabeyli Mahallesinde manavlık yaparak geçimlerini sağlayan Sabri Akkoç (44) ve eşi Sibel Akkoç (41), 19 Şubat 2012 günü evlerinde boğazları kesilmiş halde bulundu. Sabah 06.00 sıralarında kahvesini açmaya giden Mehmet A., Fidanlık Sokaktan geçerken komşusu Sabri Akkoç´u evinin kapısının önünde kanlar içinde hareketsiz yatarken gördü. Sabri Akkoç´un yanına giderek boğazının kesildiğini fark eden kahvehaneci Mehmet A., önce Acil 112´ye ardından jandarmaya haber verdi. Sabri Akkoç´u evinin kapısı önünde boğazı kesilmiş olarak ölü bulan Acil 112 sağlık ekipleri, evin içine girdiklerinde eşi Sibel Akkoç´u da mutfak kapısının önünde boğazı kesilmiş olarak ölü buldu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, evin çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak, evde araştırma yaptı. Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin evin mutfak penceresinden girdiği ve ardından evin arka odasındaki odanın penceresinden kaçtığı belirtildi. Yapılan ilk incelemelerde Sabri Akkoç´un kollarında bıçak darbeleri olduğu, eve giren kişi veya kişilerle yaşadığı boğuşmanın ardından boğazının kesildiği ve Akkoç´un kanlar içerisinde yardım istemek için evinin kapısına kadar gittiği tespit edildi.

İlk tutuklama geçen yıl
Uzun süre aydınlatılamayan olayın ardından geçtiğimiz yıl sır cinayetle ilgili bir kişi tutuklandı. Sır cinayetle ilgili jandarma istihbarat ekibi, ilk olarak Hamzabeyli Mahallesinde hırsızlıktan sabıkalı 35 yaşındaki E.C.´yi tespit etti. Ekipler, şüphelinin cep telefonu sinyallerinden cinayet günü Hamzabeyli´de olduğunu belirledi. Görgü tanıklarının da şüpheliyi teşhis ettiği öğrenilirken jandarma tarafından gözaltına alınan E.C., geçen yıl 6 Ekim´de sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Bir kişi daha tutuklandı
Cinayet ile ilgili soruşturmasını derinleştiren ekipler tutuklu bulunan E.C.´nin telefon kayıtlarından bir kişiye daha ulaştı. Ekipler, şüphelinin cinayet günü öncesi, cinayet günü ve sonrasında İ.Y. isimli bir kişiyi aradığını tespit etti. Şüpeli İ.Y.´nin tutuklu bulunan E.C. ile çocukluk arkadaşı olduğu öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda, İ.Y.´nin de cinayet günü mahallede olduğu belirlendi. Geçtiğimiz Salı günü gözaltına alınan İ.Y., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İ.Y.´nin jandarmadaki ifadesinde, cinayet işlemediğini ve olayla ilgisinin olmadığını söylediği bildirildi.



Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Kask ve kaldırım denetiminde 1,7 milyon lira ceza

Manisa’da öğrencilere kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Son ankette büyük sürpriz! Tahminler altüst oldu...

Saruhanlı'da vefat...

İzmir'de lastik tamircisinde yangın kontrol altında

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Minibüsle çarpışan bisikletli hayatını kaybetti

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 12.10.2017 13:10:07 1038 0

Tarih: 12.10.2017 13:10 Güncelleme: 12.10.2017 13:10
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 05:54:00