Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu milli takımı seçti. Yılmaz Atabarut Tesisleri`nde yapılan basın açıklaması ile Akhisar Beleidyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 3 yıllık birlikteliği milli takım için sonlandırmak zorunda kaldıklarının altını çizdi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile son kez görüştüklerini belirterek, “Hocamız bana Akhisar Belediyespor ya da Milli Takımı seçmemi istedi. Bende bu zor seçimde Milli Takımı seçtim ve yeni sezonda hiçbir takım ile anlaşmadan milli takımda devam etmek istiyorum” dedi.

Hamzaoğlu, herkesin kandilini kutlayarak başladığı konuşmasında, “Bundan 3 yıl önce, yine böyle hep beraber toplandık ve Akhisarspor için beraber bir şeyler yapmaya karar verdik. Şükürler olsun ki, bugün 3 yıl sonra ve her başlangıcın mutlaka bir sonu oluyor. Yine beraberce karar verip, bu sezon sonu itibari ile Akhisarspor’dan ayrılacağımızı bildirmek için bir araya geldik” diye konuştu.

“HEP MUTLU GÜNLERİMİZ OLDU”

“Ben öncelikle bu 3 yıl süre zarfında bizlere desteklerini esirgemeyen Akhisar halkına teşekkür ediyorum” diyen Hamza Hamzaoğlu, “Bu ayrılığı kesinlikle bir gönül bağı kopması gibi kimse düşünmesin. Çünkü sizin de bildiğiniz gibi bir milli takım süreci yaşandı. Dolayısıyla bu sezon sonu itibari ile eğer kısmet olursa oradaki görevimi devam ettirmeyi düşünüyorum. Şükürler olsun ki böyle bir ayrılık yaşıyoruz, yani 3 yıl boyunca Allah bize hep başarılar nasip etti ve başarılar gösterdi. Hep mutlu günlerimiz oldu, yani bütün ayrılıklar inşallah hep böyle olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Hamzaoğlu, “Tabiki Akhisarspor’un bundan sonra çok daha iyi bir şekilde yoluna devam etmesi için, hepimiz yine elimizden geleni yapacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu kararı da şimdiden açıklamamızın sebebi, ben yönetim kurulu arkadaşlarımıza da ilettim belki sezon bitmeden yeni bir hoca ile anlaşabilirler. Hiç olmazsa takımı son üç haftada görme imkanı bulabilir, antrenmanlarımızı seyretme imkanı bulabilir. Yine bu kulübümüzün geleceği için iyi bir şey olduğunu düşündük” açıklamalarında bulundu.

Herkese teşekkür eden Hamza Hamzaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Sizlere de teşekkür ediyorum, geldiniz, iyi günümüzde, kötü günümüzde hep destek oldunuz. Ama gün geldi ve çattı. İnşallah bundan sonra hem Akhisarspor Süper Lig’de, stat da bitmek üzere yeni stadımız inşallah daha güzel günler görecektir. Başta Salih Hızlı Başkanımız olmak üzere Hüseyin Eryüksel başkanımıza ve bütün yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”



İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.05.2014 16:59:01 1013 0
Tarih: 01.05.2014 16:59 Güncelleme: 01.05.2014 16:59
Haberi Sesli Oku