AKHİSAR - Hakkari´nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Akhisarlı Uzman Çavuş Ali Coşkun, "Kendimi çok özel ve değerli hissettim. Bugün çağırsalar yine hiç düşünmeden giderim" dedi.
Hakkari´de teröristlerin attığı el bombasıyla sağ bileğinden yaralanan ve tedavi edildikten sonra Manisa´nın Akhisar ilçesinde babaevine istirahate gönderilen Uzman Çavuş Ali Coşkun´u (30) Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ziyaret etti. Gazi Coşkun´un babası Ramazan Coşkun ve akrabaları tarafından karşılanan Başkan Salih Hızlı, Ali Coşkun´a geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzur ve refahı için mücadele eden kahraman güvenlik güçlerine yapılan saldırıları şiddetle kınadığını ifade eden Başkan Hızlı, ?Cennet vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlara karşı canını feda eden aziz şehitlerimiz ve uzuvlarının bir kısmını kaybeden kahraman gazilerimiz sayesinde bugün rahat bir şekilde yaşıyoruz. Gazi ve şehitlerimiz ülkemizin sigortasıdır. Eli öpülesi anaların besleyip büyüttüğü, tırnağına bile zarar gelmesine kıyamadığı, canından can kattığı, ciğerparelerini vatanına kurban adadığı yiğitlerimiz ülkemizin göz bebeğidir. İşte bu yiğitlerin bir parçası olan hemşehrim Ali Coşkun kardeşimi de alnından öpüyorum. Ali Coşkun kardeşimin nezdinde bütün aziz şehitlerimizi şükranla yad ederek kahraman gazilerimize Allah´tan acil şifalar dilerim? dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Başkan Hızlı ve beraberindekilere teşekkürlerini ileten gazi Uzman Çavuş Ali Coşkun, Irak sınırında yaşadıkları saldırıyı anlattı. Coşkun, ?Çıktığımız bölge çok zorlu bir yerleşim merkeziydi ve tehlikeli bir bölge olduğunun da bilincindeydik. Akşam saat 20.30 gibi çıktık, sabah saat 06.00 gibi hava aydınlandığında bölgeye vardık. Burada düştüğümüz yorgunluktan istifade eden teröristler bize saldırdı. Kuzey Irak sınırındaki Baştepe bölgesinde önce bir çatışmaya girdik, birkaç tanesi kaçtı. Daha sonra dönüşe geçerken tekrar saldırdılar. Teröristlerin bir tanesini vurduk, biz ise 3 yaralı verdik. Atılan bir el bombasından dolayı benimle birlikte toplam 3 yaralı verdik ama Allah´a şükür hepimizin durumları çok çok iyiye gidiyor. Gazi olduktan sonra kendimi çok özel ve değerli hissettim. Herkes ziyaretime geliyor. Bugün çağırsalar yine hiç düşünmeden giderim? dedi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 28.10.2017 08:19:58 1040 0
Tarih: 28.10.2017 08:19 Güncelleme: 28.10.2017 08:19
Haberi Sesli Oku