Anahtar Kelimeler: Güzellik Galler’ geldi

GÜZELLİK - 28 yaşındaki Nikita Ahmed, 3 çocuktan sonra deforme olan vücudunu eski haline getirmek için Gallerden İzmir’e estetik ameliyata geldi. Estetik ve Plastik Cerrah Op.Dr.Remzi Fırıncıoğulları’na ameliyat olmak için 2. kez gelen Ahmed, 3 ayrı operasyon geçirerek, tekrar ülkesine döndü.

Büyük Britanya'da Birleşik Krallık'a bağlı dört ülkeden biri olan Galler’in başkenti Cardiff’ten gelen 3 çocuk annesi Nikita Ahmed, güzelleşmek için İzmir Özel Can Hastanesi’ni tercih etti. Mart ayında sırt germe operasyonu için gelen Ahmed, bu kez 3 ayrı operasyon için tekrar Estetik ve Plastik Cerrah Dr.Remzi Fırıncıoğulları’nı tercih etti. Ahmed, “Galler’de bu kadar başarılı operasyon yapan bir doktor olduğuna inanmıyorum. Dr.Remzi Fırıncıoğulları işini çok iyi bilen bir hekim. Ayrıca hastane şartları da çok güzel. Her iki gelişimde de hemşirelerden ve benimle ilgilenen ekipten çok memnun kaldım.” diye konuştu.

Galler’in başkenti Cardiff’te yaşamasına rağmen oradaki hastanelerin İzmir Özel Can Hastanesi kadar temiz olmadığını anlatan Ahmed, çok yakın zamanda annesinin ve arkadaşlarının da cerrahi operasyon olmak için İzmir’e geleceğini belirtti. 

Plastik ve Estetik Cerrah Op.Dr.Remzi Fırıncıoğulları ise, Nikita Ahmed’e liposuction, karın germe ve meme dikleştirme ameliyatlarını birarada uyguladığını anlatarak, “28 yaşında olmasına rağmen hastanın vücudunda birçok deformasyon vardı. Daha önce sırtındaki yağları aldığımız ve germe operasyonunu yaptığım hasta, bu sefer diğer operasyonları birarada olarak, sağlıkla kısa sürede taburcu edildi.” diye konuştu.

Kombine Ameliyat Avantajlı

Op.Dr.Remzi Fırıncıoğulları, birden fazla ameliyat ihtiyacı olan tüm hastalara, ekip ve hastane olarak hizmet verebildiklerini anlatarak, bir kerede tüm estetik operasyonlarını birarada yapabildiklerini belirtti. Buna kombine ameliyat denildiğini ifade eden Dr.Fırıncıoğulları, kombine operasyonlarda hastaların tek seferde, tek bir anestezi alarak, hastanede kalma süresi ve maliyet açısından daha avantajlı olduğunu ifade etti. Kombine ameliyatları talep eden hastaların ön tetkiklerinin detaylı olarak yapıldığını ve  alınması gereken önlemleri uygulayarak, riski minumuma indirdiklerini de sözlerine ekledi. Op.Dr.Fırıncıoğulları, liposuction, karın germe ve meme dikleştirme  operasyonlarının yurtdışından gelen hastaların en çok tercih ettiği  operasyonlar olduğunu belirterek, hastaların 10 gün içinde ülkelerine dönebildiklerini, 15 gün gibi kısa bir sürede de iyileşebildiklerini söyledi.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 13.09.2019 07:08:00 0

Tarih: 13.09.2019 07:08

Haberi Sesli Oku