SARUHANLI/GÖZLET - MASKİ Genel Müdürlüğü´nün, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesi´nde açtığı sondajda yeterli suya ulaşılmasının ardından mahalle sakinleri tarafından hayır yemeği düzenlendi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesi sakinlerince organize edilen hayır yemeğine katıldı. Vatandaşlar, MASKİ tarafından mahallelerinde açılan yeni sondajın sevincini, düzenledikleri hayır ile paylaştılar. Uzun yıllardır yeterli ve kesintisiz suyun özlemini çeken mahalleli, saniyede 3 litre verime sahip olan sondajla birlikte suya kavuştu. Terfi hattı döşeme çalışmalarının tamamlandığı mahallede depo bağlantıları da yapıldı. Yağışlı havaların sona ermesi ile birlikte pompanın montajı yapılarak sondajın bağlantısı tamamlanmış olacak. Düzenlenen programa, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ersoy Arslan, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Aybars Özbilgin, MASKİ İlçe Şefi Ahmet Yılmaz, şube müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı. Mahalle sakinleri açılan sondaj kuyusu başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından mahallelerinde yapılan çalışmalar için teşekkür ettiler. 

?Cengiz Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz?

Mahalle Muhtarı Rifat Özgür, ?Cengiz Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaptığı çalışmalardan dolayı Allah razı olsun. Köy halkı olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz. Sondajımızın her şeyi tamamlandı. Analizler temiz çıktı. Yağışlı havalar nedeniyle pompa indirilemiyor. Yağışların sona ermesi ile sondajımızın bağlantısı yapılarak, mahallemize su verilecek? dedi.



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.12.2018 08:52:29 1161 0

Tarih: 18.12.2018 08:52
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00