SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İl Özel İdaresi ve kapatılan belde belediyelerinden paylaştırma komisyonu tarafından itfaiyeye devredilen Saruhanlı´nın Gözlet ve Heybeli Mahalleleri´nin yangın söndürme tankerinin bakım onarım ve temizliğini yapıldı.

Bakım, onarım ve temizliği yapılan yangın söndürme tankerleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İtfaiye Amirliğinde Gözlet ve Heybeli Mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Teslimat sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon Müdürü Erdinç, Karaköse, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İtfaiye Amiri Tuncay Gömeç, Heybeli Mahalle Muhtarı Mustafa Erdönmez, Gözlet Mahalle Muhtarı Rıfat Özgür, İtfaiye personeli hazır bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon Müdürü Erdinç Karaköse, Yangın söndürme tankerlerinin teslimatının ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, "Manisa´nın büyükşehir olmasından önce İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan 90 adet yangın söndürme tankerinden 20´si paylaştırma komisyonu tarafından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığımıza devredildi. Bunlardan iki Gözlet ve Heybeli Mahallemize ait eski belde belediyelerinden kalan 2 adet traktör arkası su tankerinin bakım, onarım ve temizliklerini gerçekleştirdik. Yangın Söndürme Tankerleri bakımları yapıldıktan sonra Heybeli ve Gözlet Mahalle Muhtarlarımıza bugün teslimatını yaptık. İnşallah hayırlı olur.? Dedi.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.08.2016 15:48:47 829 0
Tarih: 06.08.2016 15:48 Güncelleme: 06.08.2016 15:48
Haberi Sesli Oku