SARUHANLI - Göz Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Safiye Yılmaz, 3 Kasım'da düzenlenecek İstanbul Maratonu'nda İzmir Koruyucu Aile Derneği (İZKAD) yararına koşacak. 
Adım Adım Oluşumu tarafından organize edilen İstanbul Maratonu'nda vakıf ve dernek adına koşacak kişiler, temsil ettiği sivil toplum örgütleri için bağış toplayacak. Özel Ata Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Göz Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Safiye Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde yaşayan çocukların, Koruyucu Ailelerine kavuşması amacıyla koşacak. İzmir'de 100 çocuğun aile yanına yerleşmesi amacıyla İstanbul  Maratonu'ndan koşacağını anlatan Dr. Yılmaz, "Çocukların sağlıklı gelişimi için aile yanında büyümesinin önemini vurgulamak amacıyla koşacak olan 50’e yakın gönüllü içerisinde farklı meslek gruplarından insanlar var . Düzenlenen kampanya da hedef 100 çocuğu daha koruyucu aile yanına yerleştirerek, koruyucu aile yanındaki çocuk sayısını arttırmaktır" dedi.
EĞİTİME, SPORA, SANATA DESTEK...
Ata Sağlık Ailesinin sanata, eğitime, spora da destek olduğunu anlatan Dr. Yılmaz, Bornova Belediyesi ile yaptıkları işbirliğini anımsatarak, ilçedeki amatör spor kulüplerinin sağlık kontrollerini üstlendiklerini sözlerine ekledi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 1.11.2019 10:53:00 4333 0

Tarih: 01.11.2019 10:53
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00