GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mezarlıkların güvenliğinin sağlanması amacıyla sürdürülen himaye tel çit çalışmaları, Gördes ilçesine bağlı Kalemoğlu ve Çiğiller mahalle mezarlıklarında da tamamlandı. Mahalle muhtarları, mezarlıkların daha güvenli hale geldiğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz ile birlikte, Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca himaye tel çit çalışması tamamlanan Kalemoğlu ve Çiğiller mahalle mezarlıklarından incelemede bulundu. Çalışmanın mezarlık güvenliği açısından önemli olduğunu belirten Kalemoğlu Mahalle Muhtarı Selami Küçük, “Kabrimizin bundan önceki durumu çok kötüydü. Hayvanlar, yaban hayvanları giriyordu. Allah razı olsun Cengiz Başkanımızdan bizi kırmadı ve mezarlığımızın etrafını tel çitle çevirdi. Cenaze hizmetleri noktasında da ayrıca teşekkür ederiz” dedi. Yaklaşık 650 metrelik çalışmayla mezarlığın güvenliğinin sağlandığını belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Muhtardan Teşekkür
Kalemoğlu Mahallesi’nin ardından Çiğiller Mahallesi’ne geçildi. Burada da yaklaşık 400 metrelik tel çit çalışması yapıldığını belirten Daire Başkanı Abalı, Mahalle Muhtarı Coşkun Ertaş’tan bilgi aldı. Çalışma nedeniyle teşekkürlerini sunan Çiğiller Mahalle Muhtarı Coşkun Ertaş, “Öncelikle Cengiz Ergün Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burası önceden açıktı, hayvanlar giriyordu ama şimdi güzel oldu” dedi.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 15.12.2022 09:16:00 789 0

Tarih: 15.12.2022 09:16 Güncelleme: 15.12.2022 09:20
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00