Tarih: 21.10.2022 08:52

Gördes Merkezde Altyapı Çalışmaları Hızla İlerliyor

Facebook Twitter Linked-in

GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gördes ilçe merkezinde bulunan Fatih ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarlarında yapılacak prestij cadde düzenlemeleri öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 6,5 milyon TL yatırım bedeliyle başlatılan altyapı çalışmaları hızla ilerliyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Gördes merkezde Fatih ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarlarında kanalizasyon hattı ve içme suyu hattı döşeme çalışmaları hızla ilerliyor. 6,5 milyon TL’lik yatırımla 5 bin 300 metre içme suyu, 2 bin metre de kanalizasyon hattı sağlıklı bir yapıya kavuşacak.

Gördes merkezin prestij projesinin üstyapı bedeli 18,7 milyon TL

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarlarında üstyapı çalışması yapılacak. 18 milyon 700 bin TL’lik proje ile bulvarlar bambaşka bir görünüme kavuşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —