Tarih: 10.09.2020 15:04

Genel Müdür Aslay, Defterdar Gezer’i Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Defterdarı Şenol Gezer’i makamında ağırladı. Aslay, Manisa’nın refahı için tüm kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare içerisinde olduklarını söyledi.

Manisa Defterdarı Şenol Gezer, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay’ın makamına konuk oldu. Ziyarette, Genel Müdür Yardımcısı Emre Özünlü de yer aldı. Manisa Defterdarı Şenol Gezer, Genel Müdür Aslay’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Defterdar Gezer, MASKİ’nin hayata geçirdiği projelerle Manisa’nın kalkınması için önemli işlere imza attığını söyledi.

“Büyük projelere imza atıyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, refah seviyesi yüksek bir Manisa için büyük projelere imza attıklarını vurgulayarak, “Altyapı hizmetleri, dere ıslahları, atıksu arıtma tesisleri ve içme suyu temini noktasında ilimiz genelinde önemli faaliyetler yürütüyoruz. Manisa’nın kalkınması için hayata geçirdiğimiz hizmetlerde diğer kurum ve kuruluşlarla sık sık bir araya geliyoruz. Bu anlamda, nazik ziyareti ve hayırlı olsun dilekleri için Manisa Defterdarı Sayın Şenol Gezer’e teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —