Tarih: 16.11.2016 17:32

Genel Sekreterden Devlet Hastanesine İnceleme

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz Saruhanlı Devlet Hastanesi´ni ziyaret etti.

Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan dan hastanenin sorunlarını dinleyen Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz daha sonra Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan, İdari Mali Hizmetler Müdürü İsmail Alpar ve İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Halil Aydın ile birlikte Hastane binasını gezdiler ve değerlendirmelerde bulundular.

Hastanenin Acil Servisinin fiziki alan sıkıntısının giderilmesi için teknik çalışma başlatılması ve projelendirilmesi konusu başta olmak üzere hastanenin diğer fiziki sorunları ve personel ihtiyaçları görüşüldü.

Genel Sekreter Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz hastane yöneticisi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan´a başarılar diledikten sonra, hastanenin sorunlarını çözmek için gerekli her türlü desteği sağlayacağını söyledi. Ziyaret sonrası açıklama yapan hastane yöneticisi Dr. Çağlayan ?Genel sekreterimizin ziyareti bizim için son derece güzel ve faydalı geçti. Sorunlarımızı aktardık ve destek istedik. Hastanemizin sorunlarını yerinde gösterme, anlatma fırsatı bulduk ve sorunların çözümü için destek istedik. Genel sekreterimiz de gereken desteği vereceğini söyledi, kendisine çok teşekkür ediyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —