MAGAZİN - Antalya'da yaşayan 17 yaşındaki genç kız, Shakira'ya benzerlikte sesiyle görenleri hayrete düşürüyor.

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan Hande Bıyıklı'nın ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile ses benzerliği görenleri şaşırtıyor. Shakira'nın tüm şarkılarını ezbere bilen Hande Bıyıklı'nın tek hayali elemelerine davet edildiği O Ses Türkiye'de yetenek avcısı olarak bilinen Acun Ilıcalı'nın gözüne girebilmek.

ARKADAŞLARIM SHAKİRA DİYE ÇAĞIRIYOR”

Shakira'nın bilinen parçalarından La Tortura ve Underneath Your Clothes'i Kolombiyalı sanatçı gibi seslendiren genç yetenek, kıvrak dansıyla da yerli Shakira olabileceğinin sinyallerini veriyor.
Müzikle ilgilenmeyi ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyleyen Hande Bıyıklı, Genelde arkadaşlarım sesimin Shakira'ya çok benzediğini söylüyor. Hatta beni Shakira diye çağırıp hitap ediyorlar. Shakira'yı her zaman idolüm olarak gördüm. Sesimi ona her zaman benzetiyorlar. Ben onun gibi olmak gibi bir çaba harcamıyorum. Sesim böyle” dedi.

BEN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIM”

Herhangi bir müzik eğitimi olmadığını ancak profesyonel anlamda eğitim görmek istediğini belirten Bıyıklı, yaz aylarına doğru Ankara'da ‘O Ses Türkiye' yarışmasına katılmaya gittiğini ancak kuyruğu görünce ‘benim alışveriş yapmam lazım' diyip vazgeçtiğini söyledi. Antalya'da olan yeni seçmelerine tekrar davet edildiğini anlatan Bıyıklı, Gittim şarkımı söyledim. Her şey çok güzeldi, bizi çok güzel ağırladılar. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Onun dışında Acun Bey'in ve Acun Medya'nın yetenek avcılığı yetenekleri bulup onları değerlendirmeleri çok güzel bir şey bence. Umarım o yeteneklerin arasında bende varımdır” diye konuştu.

AZERİ SANATÇI DESTEKLEDİ

Hande Bıyıklı'ya şarkılarında gitarla eşlik eden Azeri sanatçı Orhan Akel Recebov da, genç kızın sesinin birebir Shakira ile aynı olduğuna dikkat çekerek, Sesini çok beğendim. Doğal bir sesi var, Shakira'nın sesiyle birebir aynı. Ondan bu sesi duyabildim, o tadı alabildim. Umarım hak ettiği arzusuna, hedefine ulaşır” dedi. Recebov, genç yeteneğe sonuna kadar destek olacağını sözlerine ekledi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 20.12.2014 08:24:11 800 0
Tarih: 20.12.2014 08:24 Güncelleme: 20.12.2014 08:24
Haberi Sesli Oku