Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9983,2%0,68
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,70% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2435,48% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Genç Kız Kurşunlanarak öldürüldü

Genç Kız Kurşunlanarak öldürüldü

Salihli’de benzin istasyonunda motosikletli bir saldırgan, 17 yaşındaki genç kıza pompalı tüfekle 3 kez ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan genç kız hayatını kaybetti.

SARUHANLI - Salihli’de benzin istasyonunda motosikletli bir saldırgan, 17 yaşındaki genç kıza pompalı tüfekle 3 kez ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan genç kız hayatını kaybetti.

Salihli ilçesinde bir benzin istasyonunda, pompalı tüfekli saldırgan dehşet saçtı. Cep telefonuyla konuştuğu kişiyle tartışan 17 yaşındaki genç kız, motosikletli saldırgan tarafından kurşuna dizildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan genç kız hayatını kaybetti.

-CEP TELEFONUYLA KUNUŞARAK TARTIŞIYORDU-

Olay İzmir-Ankara Karayolu Taytan Mahallesi yol kavşağında bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi.

Alınan bilgiye göre arkadaşının kullandığı bir otomobil ile benzin istasyonuna gelen C.K. (17) isimli genç kız, arkadaşı otomobili yıkarken cep telefonu ile henüz tespit edilemeyen bir kişiyle tartıştı.

-MOTOSİKLETLİ SALDIRGAN KURŞUNA DİZDİ-

Tartışmanın hemen ardından motosiklet ile benzin istasyonuna gelen ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi, uzaktan pompalı tüfekle genç kıza 3 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genç kız, olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis, şüpheliyi tespit etmek için çalışma başlattı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor