SARUHANLI - Memur-Sen Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Genç Memur-Sen`in Saruhanlı İlçe Temsilciliği açıldı.

Saruhanlı’da kurulan Genç Memur-Sen İlçe Temsilciliğine İsmail Demirkoparan getirildi.

Saruhanlı Sosyal Tesisleri Kafeteryasında kahvaltıda bir araya gelen Genç Memur-Sen’in İlçe temsilcisi İsmail Demirkoparan ve yönetim kurulu üyeleri, sendikanın Saruhanlı da ki yapısı, faaliyetleri  ve yolharitası hakkında görüştü.

Demirkoparan, kahvaltı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Genç Memur Sen; temel insan hak ve özgürlüklerine dayanan, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, millet iradesine de, milletin seçtiği idareye de saygı gösterilen, katılımcı demokrasinin yerleştiği, özgür birey ve sivil toplum örgütlerine gerçek anlamda var olması, düşünce üretip teklifler sunma hakkının tanındığı bir ülke idealiyle ülkesinin hak ve menfaatlerini savunan gençlik kuruluşudur.

 Kimsenin ötekileştirilmediği, farklılıkların zenginlik olarak kabul edildiği, demokratik, sosyal, hukuk devleti olmanın gereği olarak her vatandaşın devlet imkânlarından eşit şekilde yararlandığı bir ülke için mücadele etmek ve bu bilince sahip yeni nesiller yetiştirme prensibiyle kurulmuştur. Sahip olduğu medeniyet köklerine yaslanan bir sivil toplum kuruluşudur.”

Genç Memur-Sen kamuda çalışan, üniversite öğrencisi ve lise öğrencilerine yönelik çalışmaları olup yaş sınırı 35 ve altında Tüm gençlik kuruluşlarına çatı kuruluş olma amacında olduğunu, teşkilat olarak, kucaklayıcı, birleştirici ve ötekileştirmeyen bir anlayışı temel ilke edindiklerini belirten İsmail Demirkoparan, “Genç Memur-Sen; tüm vatandaşların devlet imkânlarından eşit şekilde yararlandığı, medeniyet köklerinde var olan değerleri idrak etmiş, daha özgür, müreffeh, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye`yi var etmeyi amaçlayan ve bu bilinçle genç nesiller yetiştirmeyi misyon edinmiştir.

Memur Sen il temsilciliği bünyesinde kurulan Genç Memur-Sen olarak, teşkilatlanma çalışmalarıyla beraber gençlere yönelik birçok proje yapmayı amaçlıyoruz. Bu etkinliklerimizin temel amacı milletle ve değerleriyle barışık, kültür ve medeniyet değerlerimizin inşasını hedef edinen, güçlü, huzurlu, demokratik bir Türkiye hayali kuran, hayalden öte bunu aksiyona dönüştüren gençler yetiştirmek. Bu yöndeki eğitim çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Çalışmalarımızda başta sivil toplum Kuruluşlarının gençlik örgütleriyle ve ilimizin bütün yöneticileriyle istişare ve diyalog içerisinde olacağız.” Dedi.

Demirkoparan, Genç Memur Sen teşkilatının Saruhanlıya ve Saruhanlı gençlerine hayırlı olması dileğinde bulundu.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
16.06.2014 21:21:22 619 0

Tarih: 16.06.2014 21:21
Haberi Sesli Oku
19.06.2025 16:39:00