SARUHANLI - Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi, koronavirüs dolayısıyla stokları azalan Türk Kızılayı’na destek için Konak’ta partililer ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.

Yeni kurulan Gelecek Partisi, İzmir’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Koronavirüs dolayısıyla kan stokları azalan Kızılay için Sosyal Politikalar Birimi Başkanı Mehtap Çakıroğlu öncülüğünde kan bağışında bulunan İzmir İl Başkanı Cem Kavur ve yönetim kurulu üyeleri herkesi bağışta bulunmaya davet etti. İl Başkanlığı’nın kampanyasına ilçe başkanlıkları, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili de kan bağışında bulunarak destek verdi.

Konuyla ilgili konuşan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi Başkanı Mehtap Çakıroğlu; “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının neden olduğu endişe, sokağa çıkma yasakları, insanların evinden çıkmaktan imtina etmesi vb sebepler,  kan bağışlarının ve depolardaki kan stoklarının azalmasına yol açtı. Bu düşüş devam ederse ülke olarak kan stoklarında sıkıntıya düşeriz. Her ne kadar zorunluluk olmadıkça evden çıkmayın dense de bizse kan vermek zorunluluktur. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

İl Başkanı Cem Kavur’da, “İzmir İl Başkanlığımız, Sosyal Politikalar birimimizin planlamasıyla bir kan bağışı kampanyası düzenledi. Malum Korona salgını her konuda kapasite düşüşü yarattığı gibi kan bağışlarını da olumsuz etkiledi. İnsanlar evlerinden çıkmıyor. Her ne kadar hijyen ortamına dikkat edilse de acil bir durum olmadıkça hastanelere gitmekten çekiniyor. Bu da ülke olarak kan stoklarımızın azalmasına yol açtı. Bizlerde o yüzden Kızılay’la beraber böyle bir etkinlikte bulunduk. Türk Kızılay’ımız Ülke kan ihtiyacını %90 oranında karşılamaktadır. Bizler de bir nebze olsun destek verebilmek adına burada hep birlikte Kızılay’a kan verdik” dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

16 Yaşındaki Genç, Annesini Darp Eden Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Mantar Toplamaya Giden Kişi Bulundu

ABD'den Dünya Kupası bileti olanlara "hızlandırılmış vize"

SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 8.06.2020 08:27:00 4579 0
Tarih: 08.06.2020 08:27 Güncelleme: 08.06.2020 08:27
Haberi Sesli Oku