İzmir-Aliağa - Spordan sanata birçok farklı branşta Aliağalılara hizmet veren Aliağa Gençlik Merkezi, ‘Aliağa Kulüpler Arası Yüzme Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Yarışmada 7-14 yaş grubundaki yüzücüler verdikleri mücadele ile profesyonelleri aratmadı.

Aliağa Belediyesi’nin katkıları ile Aliağa Gençlik Merkezi yarı olimpik havuzda gerçekleştirilen yüzme yarışmasına KZY Spor, İzmir Kahraman Spor Kulübü (İz-Ka) ile Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nde eğitim gören toplam 96 yüzücü katıldı. Serbest, sırt ve kelebek dallarında yarışan yüzücüler, dereceye girebilmek adına kıyasıya bir mücadele verdi. Profesyonel eğitmenlerin gözetiminde gerçekleştirilen yarışmada derece elde eden sporcular için yarışma sonunda ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalya ve katılım belgelerini Aliağa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serap Cerrahoğlu takdim etti. 

Aliağa Gençlik Merkezi’nin çok güzel ve özel bir tesis olduğunu belirten KZY Spor Kulübü Kurucusu Fırat Arslan, “Böylesine özel bir organizasyona davet edildiğimiz için çok mutluyuz. Yüzme yarışması gibi birçok yarışma yaparak Aliağa’da başarılı yüzücüler yetiştirmek, milli takımlara yüzücü kazandırmak gibi bir hedefimiz var. Çocuklarımıza böyle bir fırsat veren Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yarışmaya İzmir’den katılan İzmir Kahraman Spor Kulübü Yöneticisi Turgay Cansever, “Yarışmaya katılan tüm kulüplerimizi ve yüzücülerimizi verdikleri mücadelelerden ötürü tebrik ediyoruz. Yarışmada minik sporculara da yer verdik. Şampiyon kulaçlar yetiştirmek adına güzel bir yarışma oldu. Tüm katkılarından dolayı Aliağa Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Aliağa’da yüzme yarışmasının ilkini gerçekleştirmekten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yöneticisi Mustafa Bora, “Aliağa’da başarılı sporcular yetiştirmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aliağa’da ilk kez gerçekleştirilen ve Aliağa Gençlik Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı kulüpler arası yüzme yarışmasına katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Aliağamıza bu tesisi kazandıran ve küçük sporcularımıza tüm imkanları sağlayan Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 19.02.2022 16:02:00 819 0
Tarih: 19.02.2022 16:02 Güncelleme: 19.02.2022 16:02
Haberi Sesli Oku