Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor
AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, Türkiye'nin en büyük kavşağı olacağı düşünülen Manisa Gediz Kavşağında yaptığı incelemelerin ardından Türkiye’de benzeri olmayan bu kavşak, İzmir-İstanbul hattındaki trafik çilesine son verecek" dedi.
Manisa’da ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak olan Gediz Kavşağı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, inşaat sahasını ziyaret ederek yetkililerden teknik detaylar ve projenin son durumu hakkında bilgi aldı.
Şantiyede yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Turgut, projenin stratejik önemine değindi. Gediz Kavşağı’nın sadece Manisa için değil, Türkiye’nin en yoğun güzergahlarından biri olan İzmir- İstanbul hattı için de kritik bir nokta olduğunu vurgulayan Turgut, "İlk önceliğimiz, araç yoğunluğunun en yüksek olduğu İzmir-İstanbul bağlantısını bir an önce hizmete açmak. Şirket yetkililerimiz ve ekiplerimiz, bu dev projeyi tamamlamak için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışıyor." ifadelerini kullandı.
"Trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkaracak"
Çalışmaların teknik detayları hakkında da bilgi veren Süleyman Turgut, projenin fiziki gerçekleşme oranının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Turgut "Köprü temelleri atıldı ve köprü ayaklarının imalatı bitirildi. Köprülerin en önemli kısımlarından olan kirişlerin yerleştirme süreci devam ediyor. Köprü ayaklarının bağlantısını sağlayacak olan toprak arme dolgu işlemleri hız kesmeden sürüyor. Tamamlandığında hem estetik yapısı hem de fonksiyonelliği ile dikkat çekecek olan Gediz Kavşağı, bölgedeki trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkaracak. Projenin bitimiyle birlikte, özellikle kavşak noktasında yaşanan beklemelerin sona ermesi ve yakıt tasarrufu sağlanması hedefleniyor" dedi.



Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

Saruhanlılı Çocuklara Hareket Ve Antrenman Eğitimi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.12.2025 16:02:00 252 0
Tarih: 23.12.2025 16:02 Güncelleme: 23.12.2025 16:05
Haberi Sesli Oku