SPOR - Denizli´de Futsal Yıldız Kızlar İl Şampiyonası finalinde rakibine yenilerek şampiyonluğu kaçıran ortaokullu kızlar, maç sonunda gözyaşlarına boğuldu. Öğrencileri antrenörleri ve öğretmenleri teselli etmek için büyük uğraş verdi.

Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları kapsamında düzenlenen Futsal Yıldız Kızlar İl Birinciliği son gün müsabakaları ile sona erdi. Geçen yıl finalde karşılaşan Honaz Adil Akan Ortaokulu ve Babadağ Molla Ahmet Ortaokulu, bu yıl da rakiplerini saf dışı bırakarak finale yükseldi. Geçen yıl rakibini averajla geçerek şampiyon olan ve grup finallerine giden Honaz Adil Akan Ortaokulu, Kredi Yurtlar Kurumu Spor Salonu´nda bu yıl oynanan final maçında rakibine ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Babadağ Molla Ahmet Ortaokulu öğrencileri şampiyon olmanın sevincini yaşarken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Honaz Adil Akan Ortaokulu öğrencileri saha içerisinde gözyaşlarına boğuldu. 

Şampiyonayı ikinci bitirmenin üzüntüsünü yaşayan kız öğrenciler yedek kulübesinde hüngür hüngür ağlarken, antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleri Serkan Bülbül, öğrencilerini teselli etmek için konuşma yaptı. Verdikleri mücadele sebebiyle öğrencilerini kutlayan Serkan Bülbül, "Hepinizle gurur duyuyorum. Elinize, ayağınıza sağlık. Ne olursa olsun siz benim gönlümde birincisiniz. Bu yıl böyle oldu. Elde ettiğimiz de büyük bir başarıdır" dedi. 

Okulun diğer öğretmenleri de yedek kulübesine gelerek öğrencilerine sarıldılar ve teselli etmeye çalıştılar. Denizli´de il birincisi olan Babadağ Molla Ahmet Ortaokulu, Denizli´yi gruplarda temsil etme hakkı kazandı. 



Büyükşehir’den Saruhanlı Okullarında Spor malzemesi

Paranın ilk basıldığı Sardes Antik Kenti artık gece de parlıyor

SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

İki motosiklet çarpıştı; 2 yaralı

Cadılar Bayramı kutlaması kabusa döndü: Lise öğrencisi hayatını kaybetti

Kazada ağır yaralanan yaşlı kadın hayata tutunamadı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.02.2016 09:40:38 1343 0
Tarih: 17.02.2016 09:40 Güncelleme: 17.02.2016 09:40
Haberi Sesli Oku