AKHİSAR - Krasnodar Teknik Sorumlusu Oleg Fomenko, UEFA Avrupa Ligi´nde Akhisarspor ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, "Akhisarspor´un ligdeki pozisyonu çok şey belirtmiyor. Geçen seneki aldıkları 2 kupa takımın gayet iyi durumda olduğunu gösteriyor" dedi. 
UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında yarın Spor Toto Akhisar Stadyumu´nda Akhisarspor´un konuğu olacak olan Rusya ekibi Krasnodar´da teknik sorumlu Oleg Fomenko ve takım kaptanı Aleksandr Martynovich basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Fomenko, "Maçtan önce bir yorum yapmak her zaman doğru olmaz. Her iki takımın da yüzde 50´ye yüzde 50 şansı vardır. Kazanan yarın sahada belli olacaktır. Rakibimizin bir çok maçını izledik. Analiz yapma şansımız oldu. Ligdeki pozisyonları çok şey belirtmiyor. Geçen seneki aldıkları 2 kupa takımın gayet iyi durumda olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı. 
Akhisarspor´da teknik direktör boşluğunun kendilerine bir avantaj sağlayıp sağlamayacağı yönündeki bir soruyu yanıtlayan Fomenko, "Takımın antrenör değişikliği yapmasının bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum. Hatta bazen bu değişiklikler futbolculara motivasyon bile katabiliyor" diye konuştu. 
Taraftar baskısından çekinip çekinmedikleri konusundaki soruya yanıt veren takım kaptanı Aleksandr Martynovich ise "Futbolcular adına söylemek gerekiyorsa tamamen dolu statta oynamak çok daha iyi. Güzel atmosfer oluyor. Zaten ilk 5 dakikadan sonra onu fark etmemeye başlıyorsunuz. Yarın güzel bir maç olmasını ümit ediyorum" ifadelerini kullandı. 
Taraftar baskısıyla ilgili soruya teknik sorumlu Fomenko da şu cevabı verdi: "Tamamen dolu statta oynamak her zaman güzeldir. Biz daha önce Türk taraftarlarına karşı Fenerbahçe ile oynadık. Taraftarların baskısını biliyoruz. Rakibimizin zayıf ve güçlü yönlerini analiz ettik. Yarın da bunu maçta göreceğiz" 

"Herkes bu maça hazır durumda" 
Grup hakkında değerlendirmelerde bulunan Fomenko, "Turnuvada göreceğiz kimin ne hak ettiğini. Bir Sevilla takımı var güçlü olarak geri kalan takımlar birbirine daha benzer güce sahip. Turnuva sonunda bunu daha iyi göreceğiz. Psikolojik olarak herkes iyi durumda. Rusya liginde 6 maç oynadık. Herkes bu maça hazır durumda" diye konuştu.



GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 20.09.2018 08:12:36 630 0
Tarih: 20.09.2018 08:12 Güncelleme: 20.09.2018 08:12
Haberi Sesli Oku