MAGAZİN - Turkcell, fizy 20´nci Liseler Arası Müzik Yarışması´nın büyük finalinde Hande Yener´in sahneye çıkacağını duyurdu. 
fizy 20´nci Liseler Arası Müzik Yarışması´nın büyük finaline sayılı günler kala Turkcell, 22 Nisan´da Bostancı Gösteri Merkezinde gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak finalde, Türk pop müziğinin en iyi isimlerinden Hande Yener´in de sahneye çıkacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, liselilerin büyük ödüller için kıyasıya yarışacağı günde Yener´in en sevilen şarkılarıyla ödül töreninde konser vereceği belirtildi. Yener, ´Finalde ben de sizinleyim´ diyerek sosyal medyadan herkesi davet etti. Ayrıca sanatçının kutlamalara da katılacağı aktarıldı.
Açıklamanın devamında, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından 20 senedir yapılan yarışmanın İstanbul, Ankara ve İzmir elemelerinde, 49 ilden 465 okulun yarıştığı bildirildi. Jürinin seçtiği 30 finalist okula ek olarak fizy´den yapılan oylama sonucu seçilecek 3 finalistin daha ekleneceği ifade edildi. Finalde grupları yerinde desteklemek ve Hande Yener´in konserini izlemek isteyenlerin yapması gerekense BiP uygulamasını indirmek olduğu belirtildi. BiP´i indirdikten sonra da uygulamanın ´keşfet´ bölümünden fizy LMY kanalını takibe alıp adlarını ve soyadlarını yazıp gönderenlerin ücretsiz bilete sahip olacakları dile getirildi.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 14.04.2017 10:23:47 1297 0
Tarih: 14.04.2017 10:23 Güncelleme: 14.04.2017 10:23
Haberi Sesli Oku