MANİSA - Anadolu Yıldızlar Ligi´nde (ANALİG) mücadele eden Manisa Karması Kız Voleybol Takımı, Eskişehir´de yapılan Yarı Final Müsabakaları´nda başarılı olarak Türkiye Finalleri´ne gitmeye hak kazandı. Daha önce Bilecik´te yapılan grup müsabakalarında başarılı olan Manisa Karması, bu kez de Eskişehir´de final biletini kapmayı başardı.

TÜRKİYE´DE 12 TAKIM ARASINA KALDILAR

Manisa Karması Kız Voleybol Takımı, elde ettiği büyük başarıyla, Türkiye´de son 12 takım arasına kaldı. Türkiye´nin en iyi 12 takımı, 23-28 Nisan tarihlerinde Sinop´ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Finalleri´nde mücadele edecek. 

ÖZTÜRK: ?EN İYİLER ARASINDA OLMAK GURUR VERİCİ?

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, ?Bu başarılar, voleybol altyapısında ne kadar doğru işler yapıldığının bir göstergesidir. Türkiye´nin en iyileri arasında olmaktan dolayı gururluyuz. İlimizi en iyi şekilde temsil eden takımımızı yürekten kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen kulüp yöneticilerimize de teşekkür ediyorum? dedi. Antrenörlüğünü Hakan Aşkan ve Serkan Çandağ´ın yaptığı Manisa Karması; Beren Atsan, Gamze Konur, Rumeysa Meral, Sude Nur Coşkun, Azra Mediha Çapkın, Teslime Aslan, Hilal Barışık, Gülse Gürcan, Gülsüm Kocaman, Eda Nur Ebem, Sima Su Yerlikaya, Fatma Nur Öter, Cansu Adagülü, Melike Karazeybek´ten oluşuyor. 



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 4.04.2019 06:39:19 1282 0
Tarih: 04.04.2019 06:39 Güncelleme: 04.04.2019 06:39
Haberi Sesli Oku