Filede Galip Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Oldu

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, rakibi Polat Group Didim Spor’u 3-2’lik skorla yenmeyi başardı.

TVF Kadınlar 2. Liginin 14. hafta maçında büyük bir mücadeleye sahne olan ve nefes kesen maçta Turgutlu Belediyespor Kadın Volaybol Takımı, Polat Group Didim Spor ile karşı karşıya geldi. Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, (25-21) (23-25) (25-20) (17-25) (15-12)’luk set sonuçlarıyla rakibini 3-2 yenmeyi başardı. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan maçta toplam 5 set oynandı. Rakibine geçit vermeyen Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, karşılaşmanın son anlarına kadar heyecan dolu anlar yaşattı.

İlk sette rakibine üstünlük kurmayı başaran Turgutlu ekibi, üçüncü sette de skoru 2-1’e getirdi. Son seti 15-12’lik bir skorla kazanmayı başaran Turgutlu Belediyesi, sahadan 3-2 galip ayrıldı. Maçın sonunda Turgutlu Belediyesporlu oyuncular, büyük bir sevinç yaşadı.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Kadın Voleybol Takımımız büyük emek ve gayretiyle mücadelesine devam ediyor. Takımımız, kıyasıya mücadeleye sahne olan maçı 3-2 kazanmasını bildi. Oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın Voleybol Takımımız kendi evinde rakibi Polat Group Didim Spor’u 3-2 yenerek bir kez daha galibiyet sevincini yaşattılar. Bu yılki başarılı performansıyla Turgutlumuzu beşinci sırada temsil eden Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ediyor, önümüzdeki haftaki karşılaşması için de şimdiden başarılar diliyorum” dedi.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 19.12.2024 16:00:00 1781 0
Tarih: 19.12.2024 16:00 Güncelleme: 19.12.2024 16:00
Haberi Sesli Oku