MAGAZİN - Müzisyen, söz yazarı ve besteci Fatih Erkoç, İzmir´in Bergama ilçesinde düzenlenen konserde hayranlarıyla bir araya geldi.
Bergama´da hayranlarıyla bir araya gelen caz müziğin sevilen isimlerinden Fatih Erkoç, birbirinden güzel şarkıları ile dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Erkoç, konserinde dünyaca ünlü sanatçıların şarkılarını da seslendirdi. 
Erkoç´u dinlemeye gelen konuklar arasında Bergama´ya şehir dışından gelen Arzu Kırca, "Fatih Erkoç´u dinlemek için Ayvalık´tan geliyorum. Böyle organizasyonların devam etmesini bekliyorum. Çok güzel bir gece, teşekkür ediyorum? dedi. 
Fatih Erkoç konserini keyifle izleyen Bergamalı müzisyen Engin Kuduğ ise "Bu akşam Sanart´ta Fatih Erkoç ile birlikteyiz. Bu Bergama için çok önemli bir aktivite, Fatih Erkoç gibi bir sanatçının Bergama´da bizlerle olması gurur verici bir durum, çok keyifliyiz" diye konuştu.
İşletme sahibi Zeynep El ise ?Sanart yeni açılmış bir yer olmasına rağmen, başlatmış olduğumuz Bergama Sanart Sanat Günleri ile farklı birçok ismi Bergamalılarla buluşturmaya devam edecek. İlk olarak Ayşe Gündüz´ü ağırlamıştık. Bu ay sanat günlerinde ise Fatih Erkoç sahne aldı. Bu projemiz ile sesimizi daha fazla duyurmak istiyoruz ve tüm cazseverleri işletmemize bekliyoruz? dedi. 
Sevilen sanatçı Fatih Erkoç konser sonunda İHA´ya yaptığı özel açıklamada, ?Bu akşam çok sevdiğim Bergama´da Sanart isimli harika mekanda cazseverler ile bir aradayız. Çok güzel bir ortam gerçekten burayı işleten arkadaşları tebrik ediyorum. Bu arada sizlere yeni projelerimden de bahsetmek istiyorum. İlk olarak geçen sene geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı kaleme aldığım kitabımı eylül-ekim ayı gibi okuyucuya sunmak istiyorum. Bir de kışın herhangi bir aksilik çıkmazsa yeni bir pop albümü geliyor, haberini vermiş olayım. Beni izleyen herkese sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. 
Konser, dinleyicilerin de şarkılara eşlik ettiği güzel anlarla sona erdi.



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 22.07.2017 07:25:23 866 0
Tarih: 22.07.2017 07:25 Güncelleme: 22.07.2017 07:25
Haberi Sesli Oku