Anahtar Kelimeler: ESTİ GENÇ BAYANLARDA LİDER

SPOR - ESTİ, 1. Lig Genç Bayanlarda 5 te 5 yaparak liderligi ele geçirdi. Alsancak Yüzme havuzunda 22-24 Nisan tarihleri arasında yapılan maçlarda, Genç Bayanlarda da ablalarının izinden giden ESTİ, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

ESTİ altyapısını oluşturan ve Büyük Bayanlar´a oyuncu yetiştirmeye devam eden Genç Bayanlar, adeta rakiplerini ezerek gelen Büyük Bayanlar ile birlikte, Bayanlar Su Topu Ligleri´nde istikrarlı bir şekilde doludizgin şampiyonluğa yürüyor.

Kazandığı başarılar ile İzmir´e ve tüm Türkiye´ye örnek teşkil eden ESTİ, Sutopu sporuna kattığı değerin yanısıra genç kızlara sporu sevdirerek herkesin takdirini kazanıyor.

İzmir´e olimpik havuzlar kazandırılmalı

Büyük bayanlar ve genç bayanların göstermiş olduğu başarılardan dolayı çok büyük gurur duyduğunu ifade eden ESTİ Spor Kulübü Başkanı Hasan Egeli, aynı zamanda Türkiye´de Sutopu´nu daha ileriye taşımak için büyük gayret ve destekleri olduğunu söyledi. Alt yapılarının çok güçlü olduğuna dikkat çeken Egeli, ?Bu başarılara imza atmamızın büyük sebeplerinden biri de Genç Bayanlar´dan çok değerli sporcuların yetişip Büyük Bayanlar Ligi´nde boy göstermesi. Her zaman dile getirdiğimiz gibi bu başarılarımızı Avrupa arenasına taşıyarak tüm Türkiye´yi gururlandırmak istiyoruz. Ancak biz bu başarıları elde ederken, başarıların kalıcı olması için su sporlarının daha çok desteklenmesi ve İzmir´e olimpik havuzların kazandırılması gerekir? dedi. 



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 27.04.2016 10:21:04 904 0
Tarih: 27.04.2016 10:21 Güncelleme: 27.04.2016 10:21
Haberi Sesli Oku