KONSER - Eskişehir´de Tepebaşı Belediyesi tarafından Yeni Yıl Konseri etkinliği kapsamında usta sanatçı Fatih Erkoç sahne aldı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen Yeni Yıl Konserinde Eskişehirli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Espark Alışveriş Merkezi açık otoparkında düzenlenen konserde, sanatçı Fatih Erkoç, ?Ellerim bomboş´, ?Gitme´, ?Avuç içi kadar mutluluk yeter´ gibi hafızalardan silinmeyen şarkılarını seslendirdi. Alandaki kişilerin sanatçıya eşlik ettiği konserde, soğuk havaya rağmen Erkoç´un şarkıları hep bir ağızdan söylendi. Daha sonra sahneye çıkan Tepebaşı Belediye Ahmet Ataç, vatandaşlara seslenerek, konsere katılanları daha rahat bir yerde görmek istediklerini ancak, havanın soğuk olması nedeniyle Eskişehirlilerin yavaş yavaş toplandığını belirtti. Başkan Ataç, ?Bugün dileğim güzel bir gece geçmesidir. Herkesin yılsonunda böyle moralle yeni yıla girmesi çok önemli. Fatih Erkoç hatırlar mısınız? Doktorlar Caddesi´nde yine konserimize gelmişti. Tabi aradan epey bir zaman geçti. Fatih Erkoç biraz önce kendisi de söylediği gibi klasikleşen sanatçılarımızdan gerçekten çok takdir ettiğimiz bir sanatçı. Yeni yılda hepinize sağlıklar, güzellikler, mutluluklar diliyorum. 2016´nın aydınlık bir yıl olması dileğiyle? ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç, yaptığı konuşmanın ardından usta sanatçı Fatih Erkoç´un adının yazılı olduğu 26 numaralı formayı ve Eskişehirspor atkısı hediye etti.



Saruhanlı Elektrik Kesintisi

Saruhanlı CHP’den Gülşah Durbay için Lokma hayrı

Otomobil taş yığınına çarptı: 1 yaralı, 1 ölü!

Saruhanlı Belediyespor 5'e 1 yaptı

Saruhanlı’da intihar!..

Denetimli serbestlik 20 yıldır hayata dokunuyor

AİLE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ÇALIŞMASI MÜTEVELLİ'DE YAPILDI

SARUHANLI’DA VEFAT…

Kula'da asayiş ve narkotik uygulamalarında 23 kişi yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Çocuklarda burun tıkanıklığı okul başarısını düşürüyor

İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 30.12.2015 10:12:11 870 0
Tarih: 30.12.2015 10:12 Güncelleme: 30.12.2015 10:12
Haberi Sesli Oku