Eski eşini öldürüp ormana gömen sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Denizli’de geçen yıl eski eşini iple boğarak öldürüp, koyduğu çuvalla 60 kilometre taşıdıktan sonra ormanlık alana gömen sanığa ağırlaştırılmış müebbet verildi. Vahşi cinayeti tasarlayan eski kocanın yakalanmamak için yaptığı planlar ise kan dondurdu.
Korkunç olay, 2 Mart 2022'de Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi 2144 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; tekstil işçisi Mehmet Çetin'in, işten çıkıp eve geldiğinde eşi Fatma Çetin'i evde bulamayıp evin de dağınık olmasından şüphe duyarak ihbarda bulunması sonucu ortaya çıkan olay sonrası, Fatma Çetin’in eski eşi Ebubekir Karakurt gözaltına aldı. Suçunu çapraz sorgu sonucu kabul eden zanlı Ebubekir Karakurt, çıkarıldığı 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Daha önce 2 kez evlenip boşandığı Ebubekir Karakurt (39) tarafından sürekli taciz edilen Fatma Çetin (32), boğularak öldürüldükten sonra ilk battaniyeye sarılmasının ardından çuvala koyuldu. Güvenlik kameralarına yakalanmamak için apartmanın elektrik şalterini de indiren Karakurt, cesedi otomobiliyle yaklaşık 60 kilometre mesafedeki Serinhisar ilçesi, Kefe Yaylası yakınındaki ormanlık alana götürüp, gömdü.

Duruşma görüldü
Davanın 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Ebubekir Karakurt, öldürülen Fatma Çetin'in eşi Ahmet Çetin ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savcı mütalaasını verip, sanık Karakurt'a haksız tahrik ve takdiri indirimler uygulanmaksızın, 'Tasarlayarak ve kasten öldürme' ile 'Konut dokunulmazlığı ihlal' suçlarından ceza verilmesini talep etti.

“Tüm bu yaşananlardan dolayı çok pişmanım”
Sinsice planla eski eşini öldüren sanık Karakurt ifadesinde, “Benimle sürekli uğraşıyordu. 3-4 kez evlenme kararı aldım. Fatma Çetin hep araya girip kadınları vazgeçirdi. En son evlenmek üzere olduğum kadına ise erkekliğimle ilgili laf ederek vazgeçirdi. Tüm bu yaşananlardan dolayı çok pişmanım" dedi. Karakurt'un avukatı tahrik hükümlerinin uygulanmasını talep etti. Verilen kısa aranın ardından mahkeme heyeti kararını açıklayıp, sanık Karakurt'u 'Tasarlayarak öldürme' ve 'Boşandığı eşi kasten öldürme' suçlarından tahrik hükümleri ve iyi hal indirimi uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Karakurt'a 'Konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan da 6 ay hapis cezası verildi.



KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 12.07.2023 13:41:00 1383 0
Tarih: 12.07.2023 13:41 Güncelleme: 12.07.2023 13:41
Haberi Sesli Oku