SARUHANLI - Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, Türkiye'de son yıllarda penis estetiğine olan talebin arttığını açıkladı. Dr. Işık, penis estetiği operasyonlarında kullanılan cerrahi teknik ve teknolojinin gelişmesinin bu artışta önemli rol oynadığını söyledi.

Penis kalınlaştırma ve uzatma operasyonlarına olan ilginin son yıllarda ciddi düzeyde arttığına dikkat çeken Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, "Peki erkekler neden bu kadar çok genital estetik talep ediyorlar? Özellikle kadınların iş hayatına daha çok girmesi, maddi anlamda eve daha fazla katkı sağlaması, sosyal yönünün çok kuvvetlenmesi ve araştırıcı yapısı neticede erkekleri daha mükemmel olmaya itiyor. Erkekler, kadının üst düzey profiline ve beklentilerine yetebilme amacıyla cinsel anlamda kendi açıklarını kapatmaya çalışıyorlar. Sertleşme problemi yaşayan veya gerçek anlamda partnerine daha sağlıklı bir cinsel hayat sunmak isteyen erkekler bu problemlerini en kısa zamanda çözmeye çalışıyor. Penisi ile alakalı estetik kaygıları olan erkekler hemen bir uzmana giderek cinsel organlarını uzatmak veya kalınlaştırmak istiyorlar" dedi.

Penis uzatma ve penis kalınlaştırma operasyonlarının genellikle aynı seansta yapıldığını ifade eden Dr. Işık, "Yaklaşık 1,5 saat içerisinde iki işlem de tamamlanıyor. Penisi karın ön duvarına bağlayan asıcı bir bağ yapısının kesilmesiyle penis boyunda 2-4 cm uzama elde edebiliyoruz. Aynı seansta karın bölgesinden yağ alarak ve peniste cilt altı dokuya bu yağı enjekte ederek de cinsel organ çevresinde 3-4 cm’lik kalınlık artışı elde edebiliyoruz. Bir günlük yatışı gerektiren bu operasyon sonrasında taburcu olunabiliyor. Operasyon sonrasında seyahat engeli yoktur. Hastalar günlük hayatlarına çok hızlı bir şekilde dönebilir. Taburculuk sürecinden sonra evde uygulanması gereken bazı ev egzersizleri, ev ödevleri oluyor. Hastamıza bu egzersizleri anlatıyoruz ve 1 ay boyunca cinsel ilişki yasağı koyuyoruz" diye konuştu.

CERRAHİ TEKNOLOJİNİN GELİŞMESİ DE TALEBİ ARTIRAN FAKTÖRLER ARASINDA!

Penis uzatma operasyonu sonrasında elde edilen boyun kalıcı olduğunu kaydeden Dr. Işık, "Penis kalınlaştırma sonucunda elde edilen çap ise kalıcı değildir. Çünkü kalınlaştırma işleminde kullanılan dolgu malzemesi veya yağ dokusu belli bir süre sonra vücut tarafından emiliyor. Bu nedenle de penisteki kalınlık ömür boyu kalıcı olur diyemeyiz. Yıllar içerisinde tekrar tekrar bu penis kalınlaştırma işlemini yaptırmak gerekebilir" diye konuştu.  Cerrahi teknolojilerin gelişmesi ve aynı zamanda da anestezi risklerinin minimuma inmesi sayesinde penis estetiği operasyonlarına olan ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Dr. Işık, "Bu operasyonlar, cinsel aktif dönemde olan ve 18-65 yaş aralığındaki erkeklere uygulanabilir. Ameliyat sonrasında hastalarımızın bizlere aktardığı en önemli bilgi, partnerlerinin cinsel anlamdaki memnuniyetlerinin çok fazla olduğu" diye konuştu.

 



Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 1.02.2020 10:57:00 729 0

Tarih: 01.02.2020 10:57 Güncelleme: 01.02.2020 10:57
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00