Manisa siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden Adnan Erbil’in Babası Halil Erbil (90)  vefat etti.

Manisa ve Halitpaşa Beldesi`nin sevilen ailelerinden Erbil ailesinin en büyük ferdi olan  baba Halil Erbil’in vefatı başta ailesi, yakın çevresi ve Manisa’da üzüntüyle karşılandı.

Dün Halitpaşa Beldesi’nde öğle namazına meteakkib kılınan cenaze namazının ardından Halitpaşa Belde Mezarlığında toprağa verilen Halil Erbil’in cenaze törenine AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Orkun Şıktaşlı, İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Kültür Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, İGM üyeleri, Halitpaşa Belde Belediye Başkanı Vedat Çıvgın, Alibeyli Belde Belediye Başkanı Haşim Yenerbilir, işadamları ve Halitpaşa halkı katıldı.

Cenaze’de babası merhum Halil Erbil’in mezarı başından bir an olsun ayrılmayan Adnan Erbil, cenaze törenine katılarak Erbil ailesini yalnız bırakmayan dostları bir bir görüşerek başsağlığı dileklerini kabul etti.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Orkun Şıktaşlı’da yakın dostu Adnan Erbil’i kederli gününde yalnız bırakmayarak üzüntüsüne ortak oldu.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Yeni lider Paşaköy: 2-0

Saruhanlı’da zeytin alarmı: Rekolte yüzde 60 düştü!

Elektrikli Bisiklet Kazasında 13 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Manisa ASKF kurucu Başkanı Seyfettin Ayakyay vefat etti

Bir kadın, eski kocası tarafından 11 yerinden bıçaklandı

Manisa'da kaçak alkol operasyonu

En büyüğü 13 yaşında! Bir grup kız çocuğu, başka bir kız çocuğunu böyle darp etti

Foça'da sel sularına kapılan şahsın cansız bedeni bulundu

Polisten kaçarken kaza yapınca yakalandı

Manisa'da bıçaklı kavga: 1 ağır yaralı

Otomobilin çarptığı 2 kişi yaralandı

Saruhanlı’da Vefat…

Salihli'de infaz koruma memuru yaşamına son verdi

Su kuyusunda cansız bedeni bulunan Hasret'in katili cinayeti böyle itiraf etti

Sağlık çalışanı, yaralılara müdahale yerine gazeteciyi engellemeye çalıştı

Manisa FK, Sarıyer maçı hazırlıklarını tamamladı

Türkiye'nin milli meyvesi incir, bu yıl üreticisine tat vermedi

İş kazası: 1 ölü

Yolcu Otobüsü ile Tır Çarpıştı: 20 Yaralı

İKTİDAR BECERİKSİZ EKONOMİ POLİTİKALARIYLA VATANDAŞI BORÇ SARMALINA SOKTU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 12.08.2013 17:59:24 973 0
Tarih: 12.08.2013 17:59 Güncelleme: 12.08.2013 17:59
Haberi Sesli Oku

Yaşam

Yaşam Haberleri