Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinden anlamlı sergi
Yunusemre Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde öğrenim gören özel öğrenciler, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla anlamlı bir sergiye imza attı.
Sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam eden Yunusemre Belediyesi, farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir resim sergisi düzenledi. Belediyenin Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan sergide, yağlı boya eserlerin yanı sıra geri dönüşüm malzemelerinden oluşturulan tablolar da yer aldı. Sanatseverler için belediyenin hizmet binasının giriş katında açılan sergi, ziyaretçilerine ilham veren bir atmosfer sunuyor. Toplam 11 eserden oluşan bu özel serginin açılış törenine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Emine Özge Arslan ve Hakan Gürtunca’nın yanı sıra belediye müdürleri, meclis üyeleri ve Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi personeli de katılım gösterdi. Sanatın engel tanımadığını bir kez daha kanıtlayan bu anlamlı sergi, 25 Mart Salı günü mesai bitimine kadar ziyaretçilerini bekliyor.



CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MARMARA GÖLÜ SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR, YENİDEN SU TUTMAYA BAŞLAYAN GÖL İÇİN GEÇİMİNİ BURADAN SAĞLAYAN BÖLGE HALKI DESTEK BEKLİYOR”

TMO Kuru Üzüm Satışını Başlattığını Duyurdu!

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniğinde Hacamat Uygulamaları

Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraj: Haydi Turgutlu Salona

Görevde 2 Yıl: Aynı Azim, Aynı Kararlılık

Saruhanlı'da vefat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa'ya geliyor

Saruhanlı’da tarla değil servet! Satışa çıkarıldı…

Balıkesir Sındırgı’da korkutan deprem

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde Başarılı ve Özellikli Operasyon

BAŞKAN CILLI’DAN 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

Saruhanlı Belediyesi’nden Kurtuluş Mahallesi’ne Yeni Hizmet

Saruhanlı Belediyesi’nde memurlara yüzde 120 zam

TİRKEŞSPOR ZİRVEYE AYAR VERDİ: 1-2

Akhisar'da masaj salonlarına fuhuş operasyonu: 3 tutuklama

Manisalı sporcular tarihi şampiyonada madalya arayacak

SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 22.03.2025 11:01:00 0
Tarih: 22.03.2025 11:01 Güncelleme: 22.03.2025 11:01
Haberi Sesli Oku