Anahtar Kelimeler:

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Saruhanlı Kaymakamlığı tarafından ?Dikey Tarım Projesi? aparatları dağıtımı yapıldı.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz konuyla İlgili Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, İlçede ilk defa tarımsal anlamda  engellilere yönelik böyle bir proje yaptıklarını söyledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanan aparatların iki engelli vatandaşla başlatıldığını ifade eden Kanyılmaz, şunları kaydetti; ?Projenin yararlı olacağını ve Manisa´ya örnek olacağını düşünerek uygulamaya koyduk. Engelli vatandaşlarımız bu dikey tarım aparatıyla çilek yetiştirecekler. Böylelikle ilçemizde Çilek ekimi yaygınlaşacak. Engelli vatandaşlarımıza da iş istihdamı sağlamış olacağız. Amacımız, var olan engelleri ortadan kaldırmak.?

Projenin Saruhanlı´da ki engelli vatandaşlara bir umut ışığı olacağının belirten Saruhanlı Engelliler Derneği başkanı Latif Aydemir ise, ?Projede emeği geçen Saruhanlı Kaymakamı Kanyılmaz ile Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur´a teşekkür ederim dedi.? 



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 17.06.2015 16:32:35 1481 0
Tarih: 17.06.2015 16:32 Güncelleme: 17.06.2015 16:32
Haberi Sesli Oku