Anahtar Kelimeler: Emre Kaya sahnede

MAGAZİN ? Ünlü popçu Emre Kaya, memleketi Ankara´da verdiği mini konserde ve imza gününde hayranlarıyla buluştu. Kaya´yı dinlemeye gelen bir hayranı heyecandan bayılınca ünlü şarkıcı, kısa süreli şaşkınlıktan sonra hayranını ambulansa taşıdı.
Pop müziğinin ünlü ismi, besteci ve söz yazarı Emre Kaya, Ankara´da, Anatolium Ankara AVM´deki mini konser ve imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi. Emre Kaya´nın hayranları konser saatinden saatler öncesinde AVM´ye akın ettiler. Sevdikleri sanatçıyı AVM´nin ortak kullanım alanında oluşturulan platformun etrafında beklemeye başlayan binlerce Ankaralı, ünlü şarkıcı sahneye çıktığında coşkuyla alkışladılar.

?Sizi çok seviyorum?
Event Partners´in organizasyonundaki mini konser ve imza gününde, dillerden düşmeyen eserlerini seslendiren Emre Kaya, gördüğü yoğun ilgiye, ?sizleri çok seviyorum? diye karşılık verdi. ´Dın Dın´, ´Yapboz´, ´Esaret´, ´Apayrı´, ´Teşekkür Ederim´, ´Benimsin´ ve ´Sorma´ gibi eserlerini seslendiren Kaya, konser sırasında hayranlarıyla sahnede özçekim yaptı.

Hayranı heyecandan bayıldı
Emre Kaya, mini konserinin ardından hayranlarına imza dağıttı. Kiminin fotoğrafına, kiminin bileğine, kiminin de birlikte getirdiği enstrümanına imza atan Kaya, tam bu sırada sahnede yanına doğru ilerleyen bir genç kızın aniden yere düştüğünü görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Kaya, genç kızı kucağına alıp ambulansa yetiştirdi. Aşırı heyecandan bayıldığı anlaşılan genç kız kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi. 
Bir sanatçının en büyük hazinesinin sevenleri olduğunu belirten Kaya, ?İmza için bana doğru gelen genç kızın aniden yere düşmesiyle panik oldum. Allah´ıma şükürler olsun ki sadece heyecandan kaynaklı bir baygınlık olduğu anlaşıldı. Benim sahnemde bir tek hayranımın ayağına küçük bir taş değse benim canım yanar? dedi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 15.01.2017 11:40:44 503 0
Tarih: 15.01.2017 11:40 Güncelleme: 15.01.2017 11:40
Haberi Sesli Oku

Medya

Medya Haberleri