MAGAZİN - Özge Uzun´un sunduğu ?Hayat Başlasın? programına konuk olan Emel Yıldırım ikinci umre ziyaretini de gerçekleştirdiğini söylerken boşanma ile ilgili soruya ?dönüp arkama bakmam bu evlilik benim için bitmiştir? dedi.

Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00´da Özge Uzun´un sunumuyla Lifetime´da canlı yayınlanan ?Hayat Başlasın? programına konuk olan Emel Yıldırım, evlenmenin hak olduğu kadar boşanmanın da bir hak olduğunu belirterek ?bugüne kadar evimin içini konuşan bir insan olmadım. Bir şeyler bittiğinde arkana bakmadan gidebiliyorsun. Kimse kimsenin aşkından ölmez. Bu evlilik için benim için bitmiştir? dedi.

TEK KURUŞ ALMADIM

İkinci umre ziyaretinden dönen ve umre bölgesinin dünyanın en güzel yeri olduğunu kaydeden Yıldırım, hayatındaki gelişmelerle ilgili şunları söyledi: ?17 yaşında herkes aklıma girdi ve güzellik yarışmasına girdim. İki sene mankenlik yaptım. Evlenince her şeyi bıraktım. Evlilik olmayınca olmuyor. Evlenmek hak olduğu gibi boşanma da haktır. Bugüne kadar evimin içini konuşan bir insan olmadım. Bir şeyler bittiğinde arkana bakmadan gidebiliyorsun. Kimse kimsenin aşkından ölmez. Bu evlilik benim için bitmiştir. Hiç birşey almadan çıktım evliliğimden. Kendi ayaklarımın üstünde durdum. Güvencem Allah´tı. Çocuklarımın babası için ?mutlu olsun, iyi olsun´ derim. Kimseye sırtımı dayamadım bugüne kadar. Tek kuruş para almadım. İkinci umrem. Dünyanın en güzel yeri. Anne olmayan insana anneliği anlatmak gibi bir şey ama burada gerçeklerle karşılaşıyoruz. Daha güçlenerek döndüm.?

TANRI BİZE DOWN SENDROMLU MELEK GÖNDERDİ

Programın diğer konuğu Özgün ise down sendromlu çocuğu olduktan sonra yaşadıklarını anlattı. Özgün ?Çocuğumuzun down sendromlu olduğunu öğrendikten sonra kalp sorunu olduğunu da ögrendik. ?Niye ben dedim?´ o zamanlar ama pişman oldum. Genel kontrolleri iyi gidiyor. Ailemizin desteği bizi ayakta tutuyor. Biz Tanrı´dan bebek bekliyorduk o bize melek gönderdi? dedi.

KENAN VE SİNEM´DEN BEBEK

Programın magazin gündeminin konuşulduğu bölümde ise şu değerlendirmeler yapıldı: ?Bülent Ersoy, Oya Aydoğan için başka camiide mevlüt okuttu ama bence Gurur´un yanında olması gerekiyordu. Kenan ile Sinem´den yakında bebek haberi alabiliriz. Fotoğraflardan Kenan daha mutlu aşık gibi görünüyor ama Sinem tüm geçmişini unutmamış görünüyor.?



Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Otobüs şoförleri arasında yol kenarında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bodrum Bale Festivali "Kuğu Gölü" ile başladı

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar…

72 saat sonra acı haber geldi! Cansız bedenine ulaşıldı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 25.05.2016 09:49:22 932 0

Tarih: 25.05.2016 09:49 Güncelleme: 25.05.2016 09:49
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 11:31:00