Anahtar Kelimeler: 0

EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA

 

SARUHANLI - Denizbank Saruhanlı Şubesi, emekli vatandaşlara yönelik özel bir kampanya başlattı. İlçedeki emekliler, “Emekli Bonus”un sunduğu avantajların yanında yüzde 1 ile 10 arasında indirim fırsatlarından da yararlanabilecekler.

 

Denizbank Saruhanlı Şubesi Müdürü Kenan Tahir Uncu, makamında düzenlediği basın toplantısında, emekliler için düzenledikleri kampanyanın tanıtımını yaptı.

 

Emeklilere verilen değerin bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin önemli bir göstergesi olduğunu belirten Uncu, “Emeklilerimizin finansal ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunmayı önemsiyoruz. Bu konuda ortaya çıkardığımız ürün ve olanaklar ile emeklilerimizin hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Emeklilerimize Denizbank’ta her zaman ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyoruz”

 

Maaşını Denizbank’a Yönlendirene Altın

 

Şube Müdürü Uncu, emekli maaşını aktaran veya Emekli Bonus kart alan tüm emeklilere 0,25 gram değerinde altın hediye ettiklerini kaydetti.  Uncu, emeklilere sundukları avantajları ise şöyle sıraladı; ücretsiz para çekme ve bakiye sorgulama, hesap işletim ücreti muafiyeti, işlem önceliği, internetten ücretsiz havale, ihtiyaç, konut, taşıt kredilerinde indirimli faiz oranları ve avantajlar, emeklilere özel faiz oranıyla kurtaran hesap, acil durumlarda doktorlu ambulans hizmeti, telefonla 24 saat tıbbi danışmanlık ve acil durum uygulamalarında kullanılan ilaç ve sarf malzemeleri.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
19.09.2012 21:00:00 639 0
Tarih: 19.09.2012 21:00 Güncelleme: 19.09.2012 21:00
Haberi Sesli Oku