MANİSA - MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi´nin genel kurulu gerçekleştirildi. Engelliler Meclisi Başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin belirlendiği genel kurul sonucunda Engelliler Meclisi Başkanlığı´na mevcut başkan Elçin Yörükoğlu tekrar seçildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi çatısında faaliyetlerini sürdüren Kent Konseyi Engelliler Meclisi´nin seçimli genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurula Kent Konseyi Başkanı Bekir Dağıstan ve çeşitli dernek ve vakıf temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Engelliler Meclisi Başkanlığına Rıfat İnan ve Elçin Yörükoğlu aday oldu.

Başkan ve Yürütme Kurulu Belirlendi

Engelliler Meclisi Başkanlığına aday olan Rıfat İnan ve Elçin Yörükoğlu, Engelliler için gereken çalışmaları yapacaklarını ve hayatlarını kolaylaştıracak uygulamaları devreye sokmak için destek alacaklarını söylediler. Engelliler Meclisi Başkanlık seçimleri açık oylama yöntemi ile yapıldı. Kullanılan 59 oydan 47´sini alarak Engelliler Meclisi Başkanlığına Elçin Yörükoğlu seçildi. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Yörükoğlu, ?Mevcut başkanlık dönemimde de tek amacım vatandaşlarımızın sorunlarını çözmekti. Bundan sonraki dönemde de amacım engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeler üretmek olacak? diye konuştu.   



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 1.12.2016 10:53:24 399 0

Tarih: 01.12.2016 10:53
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00