CHP Manisa Milletvekili Özel: "Biz yüzde 30`ların çok daha üzerinde oylar ile Manisa`ya ve Türkiye`ye hizmet etmesi gereken çok önemli bir partiyiz, eksiklerimize göreceğiz ve yaralarımızı saracağız."

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, partisinin seçimde yüzde 30`un üzerinde oy alması gerektiğini belirterek "gerekenleri demokrasi çerçevesinde" yapacaklarını söyledi.

Özel, partisinin il başkanlığı binasında milletvekilleri Hasan Ören, Sakine Öz, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan`ın da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

Seçimde alınan sonuçları değerlendiren Özel, il bazında danışma kurullarını toplayarak kusuru olanların tespit edileceğini, örgüt dışı bir takım araştırma kurullarından, sandık sonrası seçmen davranış analizlerini alacaklarını kaydetti.

2011 seçiminde partilerine oy vermiş olan seçmenin bu seçimde kendilerini neden tercih etmediğinin araştırılacağını anlatan Özel, "Biz yüzde 30`ların çok daha üzerinde oylar ile Manisa`ya ve Türkiye`ye hizmet etmesi gereken çok önemli bir partiyiz, eksiklerimize göreceğiz ve yaralarımızı saracağız. Yapılması gereken müdahaleler neyse demokrasi içerisinde yapacağız" diye konuştu.

Milletvekili Sakine Öz ise seçim sonuçlarının kendilerini mutlu etmediğini ve sonuçların parti içindeki her birim tarafından değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.04.2014 16:21:03 676 1
Tarih: 07.04.2014 16:21 Güncelleme: 07.04.2014 16:21
Haberi Sesli Oku