Anahtar Kelimeler: EGİKAD projeleriyle devam edecek

SARUHANLI - Ege İş Kadınları Derneği, (EGİKAD) gerçekleştirdiği toplantı ile görev başında geçirdikleri altı ayı değerlendirerek yeni projelerini tanıttı. EGİKAD üyelerinden birine ait olan etkinlik ve kahvaltı mekanı olarak hizmet veren Çeşme Bahçeden’de yapılan toplantıda konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran, altı aylık dönemin dört ayının pandemi sürecinde geçtiğini vurgulayarak, buna rağmen online toplantılarla bir çok etkinlik organize ettiklerini söyledi.

Çeşme Bahçeden’de bir araya gelerek ilk altı ayı değerlendiren EGİKAD Yönetim Kurulu ve EGİKAD üyeleri, pandemi sonrası ilk kez yüz yüze bir etkinlikte bir araya geldi. Mart ayından bu güne ilk kez bir araya geldiklerini söyleyen EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran, “Göreve geldiğimiz günden bugüne geçen altı ayı hem yönetimimiz hem de üyelerimizle birlikte değerlendirmek istedik. 4 aylık pandemi sürecinde düzenlediğimiz online toplantılarla bu dönemi fazlasıyla aktif geçirdik” dedi.

Endüstri 4.0 konusunda çokça dillendirilen dijitalleşmenin pandemi döneminde hayatımıza fazlasıyla girdiğine dikkat çeken EGİKAD Başkanı Baran, “Online buluşmalar da bu dönemde hayatımıza girdi. Özellikle farklı şehirlerde hatta ülkelerde bulunan, yoğunluk, mesafe ve zaman sorunu nedeniyle ağırlamakta zorluk çektiğimiz bir çok uzmanı bu süreçte online olarak ağırlayarak hem pandemi sürecini hem de sonrasını derinlikli bir şekilde kavramaya özen gösterdik. Özellikle değişen iş yapma biçimleri ve yeni normal düzende ekonomik ilişkiler konusuna bu süreçte iyi hazırlandığımızı, üyelerimize bu konuda doyurucu bilgiler aktardığımıza inanıyorum. Yine bu süreçte İngilizce-Türkçe üye kataloğumuzu hazırladık. Ayrıca yeni web sayfamızı oluşturduk. İnstagram hesabımızı da açtık” diye konuştu.

Önümüzdeki dönemde bir çok projeyi hayata geçireceklerini söyleyen EGİKAD Başkanı Baran, “Sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımına özen göstererek düzenleyeceğimiz farklı proje ve faaliyetlerle hem üyelerimiz hem de tüm iş kadınları için faydalı işler ortaya koyacağız” dedi.

Yeni projeler geliyor

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran’dan sonra söz alan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kılıç ise yeni projeler hakkında bilgi verdi. EGİKAD Başkan Yardımcısı Kılıç, ilk proje olarak Arizona State Üniversitesi'nde, The School For The Future of Innovation in Society yüksek lisans öğrencileri için altı haftalık ‘Akıllı Şehirler ve Küresel Kalkınma Programı’nı uygulayan Arzu Tekir ile aynı programı Türkiye’de de uygulamayı planladıklarını söyledi. Amerika'da yerleşik Urbanite Venture şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Tekir’in, Dünya Kaynakları Enstitüsü’nün (WRI) EMBARQ sürdürülebilir ulaşım programı ülke ofisini de kuran isimler arasında yer aldığını ifade eden EGİKAD Başkan Yardımcısı Kılıç, “Son derece ses getiren ve yararlı bir projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

İkinci proje olarak “Gecekondulu Kadınların Kent Hakkı” projesini hayata geçirmeyi planladıklarını ifade eden Kılıç, yeni dönemde farklı çalışma ve projeler üretmeye ve uygulamaya devam edeceklerini söyleyerek sözlerini tamamladı. 



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 1.07.2020 00:11:00 4262 0
Tarih: 01.07.2020 00:11 Güncelleme: 01.07.2020 00:11
Haberi Sesli Oku