SARUHANLI - Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Üyesi Aslı Bencan, ilk kitabını yayınlayarak İzmirli şairler kervanına katıldı. Aslı Bencan, Etki Yayınevi’nden çıkan ve ‘Aşk’ adını taşıyan kitabının ilk imza gününü ise EGİKAD üyelerine yaptı. 

Özü itibariyle bir şiir kitabı olan Aşk, kendine özgü bir okuyucusu kitlesi yaratacak güçte bir kitap olmuş denebilir.

Felsefe, psikoloji, tasavvuf, varoluşçuluk, kadim bilgiler, yaratılış efsaneleri, yıldızlar ile ilgili okuyucuyu çekecek olan kitabı için son derece heyecanlı olduğunu söyleyen Bencan, kitabını anlatmak yerine bir değerlendirmeden faydalanmayı uygun gördüğünü belirterek, “Bir dostumun değerlendirmesi aslında kitabı çok güzel özetliyor. ‘Ayrılıklardan şikâyet eden bir ruhun kavuşma anlarını okumak oldukça etkileyici. Tıpkı kendi toprağından koparılan bir kargının ney olduktan sonra yurduna geri dönme isteği gibi… Kitabın yazarı yola çıkmış; yoldaki izleri, taşları, dikenleri, gülleri, gülistanları da yazmış ki o yoldan başkaları da geçerse onlara yoldaş olsun. Bir vakit arkasına dönüp baktığında da kendi kişisel tarihine bir işaret taşı bıraksın’ Aşk kitabım tam da budur” diye konuştu.

Sıra dışı teknikle kaleme alınan bir içsel yolculuk kitabı 

Öze dönüş ve doğaya dönüş ile ilgili bir farkındalık mesajı vermek isteyen Aşk Kitabı, bütünsel bir yaklaşımla hayatı çok boyutlu ele almayı hatırlatırken, okuyucuyu hayatın gündem dışında kalan mucizevi yönlerine odaklanmaya davet ediyor. Bu davetini de edebi yönden hiç bir tarza uymayan, dikey ve yatay olarak çok yönlü okunabilen bir şiirsel anlatımla, türünün ilk örneği olarak yapıyor.

‘Tüm yapabileceğimiz bu mu dersiniz?

Rutin bir hayat döngüsüne sıkışıp kalmak mı?

İnsan tasarımının sonsuz potansiyelini taşırken eşsiz yeteneklerimizi yok saymak mı?

Özgür irademizi ve gücümüzü manipüle eden bir çok uyaranın bulunduğu bir ortamdayız.

Bu ortamda, yaşam sevincine çıkan yolu arayan bizlere, iç sesimizden bir mesaj gelse idi acaba neye benzerdi?

Özümüz bize neler söylerdi?

Bizleri içsel bir yolculuğa davet eden bu kitap sıra dışı bir teknikle yazıldı.

Anlam yüklü çizimlerle bezendi’

Arka kapağında bu satırların bezeli olduğu Aşk kitabını tüm seçkin kitapevlerinden temin edebilirsiniz.

 



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 12.05.2021 00:53:00 1178 0
Tarih: 12.05.2021 00:53 Güncelleme: 12.05.2021 00:53
Haberi Sesli Oku