Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Egeli iş kadınları iş ingilizcesini geliştirecek 

Egeli iş kadınları iş ingilizcesini geliştirecek 

EGİKAD ile Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

SARUHANLI - EGİKAD ile Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı. EGİKAD üyelerinin özellikle iş İngilizcesi konusunda desteklenmesi ve yabancı dil kullanımı konusunda pratiklerinin geliştirilmesini kapsayan projenin, çevrimiçi olarak yürütülmesi planlanıyor. Protokolü EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kılıç ile Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Aylin Atilla imzaladı.

Kılıç: “Yedi ay sürmesi planlanıyor” 

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kılıç, Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ile işbirliği yaparak EGİKAD üyelerinin iş İngilizcesini geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Çevrimiçi ortamda yürütülecek bu projenin EGİKAD üyeleri açasından son derece faydalı olacağına inandığını belirten EGİKAD Başkanı Kılıç, “En az 10 en çok 15 kişilik gruplar oluşturarak maksimum fayda sağlamayı umuyoruz” dedi.

7 ay sürecek bir proje öngördüklerini anlatan Kılıç, “7 ayın sonunda her iki kurumda işleyiş ve ilgiden memnunsa protokolü yenileyebiliriz. Hem Yabancı Diller Yüksekokulu için hem de EGİKAD için faydalı bir proje olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Atilla:“İş dünyası ile işbirliğinin önemine inanıyoruz” 

Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Aylin Atilla ise Ege Üniversitesi topluma hizmet uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu olarak EGİKAD ile bu işbirliğine girmeye karar verdiklerini söyledi.

İş dünyası ile akademilerin işbirliğinin arttırılması gerektiğine inandığını belirten Doç. Atilla, “Bu kapsamda EGİKAD ile işbirliğine giderek EGİKAD üyelerine yönelik İngilizce desteği vereceğiz. Faydalı ve pozitif bir çalışma yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor