Anahtar Kelimeler: Egeli hemşirelere emeklilik töreni

SARUHANLI - Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi(EÜTF) Hastanesindeki farklı birimlerde görev yapan ve 2019-2020 yılında emekli olan ancak pandemi nedeniyle törenleri gerçekleştirilemeyen 54 hemşire için emeklilik töreni düzenlendi. Hemşirelerin en kutsal mesleklerden birini yaptığını söyleyen EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Hemşirelerimize, meslek hayatları boyunca üniversitemize sundukları değerli katkılardan dolayı hem kurumum hem de şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Tören Şölen Alanında düzenlenen programa, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, Başhekim Prof. Dr. Sezgin Ulukaya, dekan ve başhekim yardımcıları, anabilim dalı başkanları, öğretim elemanları ve hemşireler katıldı. Törende konuşan Rektör Budak, hemşirelerin en kutsal mesleklerden birini yaptığını söyledi. Hemşirelik mesleğinin, toplum sağlığının korunması ve sağlıklı nesillerin inşasında üstlendiği rol açısından oldukça önemli olduğuna değinen Rektör Budak, “Şüphesiz ki bir toplumda sağlıklı bireylerden söz edilebilmesi, tüm bireylerin nitelikli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesine bağlıdır. Bu tür sağlık hizmetlerinin ulaşılabilirliğin sağlanmasında ise ideallerine ve mesleğine yürekten bağlı, görevini özveriyle yerine getiren hemşirelerimiz çok kıymetli bir konum teşkil etmektedir.  Bölgemizde dev bir sağlık üssü olarak hizmet veren hastanemiz bünyesinde, sağlık hizmetlerimizi toplumun her kesimine ulaşılabilir kılma konusunda büyük bir hassasiyet güdüyoruz. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanlarımız; uyum içerisinde yürüttüğü çalışmalarla bu konuda üstün bir çaba sarf ediyorlar. Bugün sağlık hizmetlerimizin kalite ve ulaşılabilirliğinde elde ettiğimiz başarıyı, bu güçlü ekip çalışmasına borçluyuz” diye konuştu.

Hemşirelere Teşekkür Etti

Ege Üniversitesine önemli hizmetler veren ve birçok hastaya şifa olan 54 hemşireyi emeklilik yaşamlarına uğurladıklarına dikkat çeken Rektör Budak “Hemşirelerimize, meslek hayatları boyunca üniversitemize sundukları değerli katkılardan dolayı hem kurumum hem de şahsım adına teşekkür ediyorum. Emek ve fedakârlıklarınızın hastanemizde örnek teşkil eden değerler olarak korunmaya devam edeceğine ve bu değerlerin sizden sonraki hemşirelere yol göstereceğine yürekten inanıyorum. Ege Üniversitesinin kapıları size her zaman açık olacaktır” dedi.

Plaket Verildi

Emekliye ayrılan hemşirelere Rektör Budak ve protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi. Program, Egeli öğretim üyelerinden oluşan Suistimal adlı müzik grubunun dinletisinin ardından sona erdi.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 3.06.2021 05:49:00 890 0
Tarih: 03.06.2021 05:49 Güncelleme: 03.06.2021 05:49
Haberi Sesli Oku