Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Ege Bölgesi İçin Meteorolojik Uyarı

Ege Bölgesi İçin Meteorolojik Uyarı

MANİSA - Yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi beklenen Ege Bölgesi`nde yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

Yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi beklenen Ege Bölgesi`nde yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü`nden yapılan yazılı açıklamada, Ege Bölgesi`nin yarın Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği bildirildi.

Salı günü bölgede görülecek yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmasının, rüzgarın kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı yaşanabileceği belirtildi.

Açıklamada, çarşamba günü Balıkesir ve Manisa il geneli, Çanakkale`nin iç ve doğusu ile İzmir`in kuzeyi ve doğusu karla karışık yağmur ve kar, Perşembe günü ise İzmir ve Manisa`nın güneyinde hafif olmak üzere, Balıkesir, Çanakkale, Manisa ve İzmir il genelinde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği kaydedildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor