İZMİR - Yeditepe üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünden iki sene önce başarıyla mezun olan Ece Deniz Köroğlu kendi tasarım ürünlerinden oluşan Blind Son markasını moda severlerin beğenisine sundu. 

Ailesinin sahibi olduğu Gaziemir’de ki Svalinn Hotel teras katında hazırlanan showroomda düzenlenen sunum etkinliğine çok sayıda davetli katıldı. Belirli periyotlarda sürekli olarak gerçekleşecek olan showroom etkinliğindeki amaç internet sitesinde yer alan tasarım ürünlerin davetliler tarafından görülüp denenmesi ve  biraz müzik,yemek eşliğinde kokteyl atmosferinde sosyalleşmek. 

Okul sürecinde ve mezun olduktan sonra kumaş analizi ile deneyim için çeşitli atölyelerde gönüllü olarak çalışan Ece Deniz Köroğlu, Dünyamızla ilgili tutkuları, düşünceleri ve merakları üzerine tasarım çalışmaları yaptığını söyledi. BLIND SON platformunu düşüncelerini başkalarıyla paylaşma misyonuyla kurduğunu belirten Ece Deniz Köroğlu; ‘’Tasarım konusunda yardım veya tavsiye arayanlar için faydalı bir kaynak olmayı hedefliyorum. Amacım moda da yeni bir akım başlatıp hem şık hem spor hem de boyama el desenlerini ve belirli ev dekorlarını birleştirip, insanların seçtikleri ürünlerde özel sipariş fırsatı yaratmak. Çünkü bu şekilde insanların daha rahat kendi tarzını oluşturabileceğini düşünüyorum. Markamın logosu ikiz erkek kardeşimle olan küçüklük fotoğrafımızın soyut çizgisel bir yansımasıdır. Bu nedenle erkek ve kadının cinsiyet bağını göstermek adına tasarımlarımın çoğu üniseks fakat kadın ve erkek olarak farklı tasarımlarda mevcut. “dedi.

 



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 8.02.2022 08:38:00 4332 0
Tarih: 08.02.2022 08:38 Güncelleme: 08.02.2022 08:38
Haberi Sesli Oku