SARUHANLI - 19. Uluslararası 16 Yaş Altı Cevanşir Cup Koray Varol Okulları Tenis Turnuvası’nda, Dokuz Eylül Koleji (DEK) öğrencilerinden Pelin Çolak çiftlerde birinci oldu.

Prof.Dr. Behbut Cevanşir anısına yapılan ve bir gelenek halini alan Uluslararası 16 Yaş Altı Cevanşir Cup Tenis Turnuvası'nın bu yıl 19.'su düzenlendi. Turnuvada Dokuz Eylül Koleji öğrencisi genç tenisçi Pelin Çolak çiftlerde birinciliği göğüsledi. 

Daha önce teniste pek çok başarıya imza atan İzmirli genç tenisçi Pelin Çolak, çift kızlar kategorisinde okulu Dokuz Eylül Koleji'ne şampiyonluğu getirdi. Başarısını öğretmenleri ve okuluyla paylaşan Pelin daha önce de Aydın'da düzenlenen Büyükler Yaz Kupası'nda teklerde ve çiftlerde şampiyon olmuştu. 



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.08.2021 05:39:00 1047 0
Tarih: 18.08.2021 05:39 Güncelleme: 18.08.2021 05:39
Haberi Sesli Oku