POLİTİKA - Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP ve HDP´nin 2019 seçimlerine birlikte gireceğini iddia ederek, ?HDP´yi bırak, bu tarafa gel; vatanseverlerin tarafına gel? dedi. 
VP Genel Başkanı Doğu Pernçek, Bodrum´un Turgutreis ve Mumcular Mahallelerinde düzenlenen söyleşi ve imza günlerinde partilileriyle bir araya geldi. Konuşmasında ana muhalefet partisi CHP´ye yüklenen Perinçek, ?CHP´ye, Bodrum´dan da çağrı yapıyoruz. HDP´yi bırak, bu tarafa gel; vatanseverlerin tarafına gel. HDP ile birlikte Türkiye´nin hiçbir sorununu çözemezsin. Ancak Türkiye´nin sorunu olursun. HDP ile beraber olanlar Türkiye´nin sorunu haline gelir? diye konuştu.
2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de bir öngörüde bulunan Perinçek, şöyle konuştu: ?Burada açıklıyorum; HDP ve CHP 2019 seçimlerine birlikte girecek. Cumhurbaşkanı adayları da Meral Akşener.?



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 14.08.2017 08:16:47 742 0
Tarih: 14.08.2017 08:16 Güncelleme: 14.08.2017 08:16
Haberi Sesli Oku