Doğaçlama tiyatro gösterisi çok beğenildi
Kültür sanat alanında yaptığı yatırım ve desteklerle vatandaşların takdirini toplayan Turgutlu Belediyesi, tiyatroseverlere keyifli bir gün yaşattı. Bilge Oyuncular ve Enteresanart, Impromental Doğaçlama Ekibi iş birliğiyle doğaçlama show oyunu izleyiciyle buluştu.
Turgutlu Belediyesi yaptığı etkinliklerle hem sanatın gelişimine hem de sosyal hayata katkı sağlamaya devam ediyor. Turgutlu Belediyesi bu kapsamda Bilge Oyuncular ve Enteresanart, Impromental Doğaçlama Ekibi iş birliğiyle Sahneleme ve Yaratıcılık atölyesi ile Doğaçlama Show’a ev sahipliği yaptı. Keyifli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte doğaçlama tiyatro ile izleyiciler de oyunun bir parçası oldu. Oyuncuların spontane performansları, seyircileri güldürmeyi başararak renkli anlar yaşattı. Tiyatro ekibi sahne performansıyla da izleyenlerden büyük alkış ve beğeni aldı.
Doğaçlama Show gösterimine Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bülent Gökmen ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Kanık katıldı.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kültür ve sanat faaliyetlerimize devam ediyor, hemşehrilerimize birbirinden özel ve seyir keyfi yüksek oyunları buluşturuyoruz. Bilge Oyuncular ve Enteresanart, Impromental Doğaçlama Ekibine ve katılım gösteren tüm tiyatro severlerimize teşekkür ederiz. Kültür sanata önem vermeye devam edeceğiz” dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 28.09.2024 11:29:00 883 0

Tarih: 28.09.2024 11:29
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00